Evlilik Düğün Salonu Fiyatları 2024 - Yemekli Ve Yemeksiz Ortalama Düğün Mekanları Fiyatları

Düğün Salonu Fiyatları 2024 - Yemekli Ve Yemeksiz Ortalama Düğün Mekanları Fiyatları

02.01.2024 - 12:00 | Son Güncellenme:

Düğün salonu için seçim yapılırken pek çok farklı konsept ve bu konseptlere göre değişik fiyatlar söz konusu olur. Tabii düğün içerisinde ne gibi etkinlikler ve özellikler olacak buna bağlı şekilde fiyatlar farklılık yaratabilmektedir. İşte düğün salonu fiyatları 2024 - Yemekli ve yemeksiz ortalama düğün mekanları fiyatları.

Düğün Salonu Fiyatları 2024 - Yemekli Ve Yemeksiz Ortalama Düğün Mekanları Fiyatları

Düğün tarihi ve mekan ile beraber masa dekorasyonunun yanı sıra, yemekli veya yemeksiz olması şeklinde düğün salonları farklı fiyatlandırılırlar. Düğün salonu kiralama isteyenler listeye bakmak suretiyle seçenekleri değerlendirir ve fiyatlar üzerinden kiralama yapar. Tabii aşağı yukarı yani ortalama belli bir fiyatın olduğunu da söylemek mümkün.

Haberin Devamı

 Düğün Salonu Fiyatları 2024

 Fazla sayıda davetiye ağırlama imkanı veren düğün salonları, aynı zamanda dört mevsim kullanım imkanı ile yüksek fiyatlar doğrultusunda kiralanır. Bu konuda bir gün içerisinde gerçekleştirilecek kriterler ele alınmak suretiyle farklı fiyatlar ortaya çıkabilmektedir. O yüzden genel olarak 20 bin ile 50 bin TL arasında bir fiyatın olduğunu söylemek mümkün.

 Özellikle yemekli ya da yemeksiz olması ile beraber farklı eğlenceler ya da ekstra aperatif yiyecekler gibi durumlar söz konusu olduğunda fiyatlar daha yukarı çıkabilir. Aynı zamanda bireysel olarak kişi başı 200 ila 400 TL arasında fiyatlandırma üzerinden de düğün salonları kiralanır.

 Yemekli Ortalama Düğün Mekanları Fiyatları

Haberin Devamı

 Söz konusu yemekli düğün mekanları olduğu zaman fiyatlar genelde kişi başı ele alınır. Aynı zamanda menü içerisinde ne gibi alternatifler olacak ve içecekler nelerdir yine fiyatlarda farklılık yaratmaktadır. O yüzden ortalama ele alındığı zaman 200 TL'den başlamak suretiyle 500 TL'ye kadar kişi başı fiyatlandırmanın gerçekleştirildiğini söylemek mümkün. Bu durum aynı zamanda mekanın kapalı ya da açık olması ve kır düğünü gibi durumlar üzerinden farklı fiyatlar ile ortaya çıkabilmektedir.

 Yemeksiz Ortalama Düğün Mekanları Fiyatları

 Yemeksiz olduğu zaman ise fiyatlar toplu şekilde hesaplanır ve buna göre düğün mekanları kiralanır. Yani düğün salonu için toplu fiyat içerisinde servis, içecek ve pasta ile beraber müzikal gibi birçok organizasyon da söz konusudur. Tabii süslemeler ve mekan seçimi kapsamında güzel isteklerde söz konusu olabilir.

 Bu doğrultuda fiyatlar 20 bin TL ile 50 bin Tl arasında farklılık yaratır. Kişisel isteklere bağlı olarak seçim yapmak suretiyle açık yada kapalı mekanlarda yemeksiz düğün gerçekleştirmek mümkün. Burada önemli olan gelin ve damat ile beraber aile bireylerinin kişisel istekleri ön plana tutulmak suretiyle, misafirlerin rahatlıkla ağırlanacağı doğru bir mekanı seçmektir.

 

Yazarlar