Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

2024’ün öne çıkan aylarından olan Nisan ayının son haftasına geldik. Bu hafta, Akrep Dolunayı ve Merkür’ün retro hareketini bitirişi öne çıkan gökyüzü olayları.

22 Nisan Pazartesi, haftaya Ay Terazi burcundayken başlıyoruz. Gün genelinde ilişkiler, haksızlıkla ilgili konular gündemde olacak. İlişkilerimizde geçmişe dair konularla ilgilenmemiz gerekebilir. Günün ikinci yarısı her tür olayda dengeyi sağlamada zorlanabiliriz.

23 Nisan Salı, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız hepimize kutlu olsun. 18:20’ye kadar olan süreç yeni bir işe başlamak ya da önemli bir karar almak için uygun zaman olmayabilir. Mümkünse bugünü mevcut işleri tamamlamakla değerlendirelim.

Haberin Devamı

24 Nisan Çarşamba, Akrep burcunda gerçekleşecek bir dolunay var. Dolunaylar, yeniay süreci ile başlattığımız konuların netleşmesini, tamamlanmasını ifade eder. Türkiye doğum haritasına önemli bir kavuşum yapan bu dolunay özellikle bu hafta çarpıcı gündemlerin olacağını anlatıyor. Akrep burcu işlevini yitireni bırakıp yeniden başlamakla ve maddi konularla alakalıdır. Bu hafta olaylara daha derin yaklaşmak isteyeceğiz. Sezgilerimiz de daha kuvvetli olacak. Plüton’un sert açısının eşlik ettiği bu dolunay, 2023 Nisan’ında karşılaştığımız olaylara tekrar vurgu yapacak. Sabit burçların (Akrep, Boğa, Aslan, Kova) 4 derece civarında önemli yerleşimleri olanlar ve 20-28 Nisan, 22-30 Ağustos, 23-31 Ekim, 20-28 Ocak arasında doğanlar için öne çıkan bir hafta olacak.

24 ve 25 Nisan’da Merkür, retro hareketini bitirmeden önceki durağan konumunda olacak. Çarşamba ve Perşembe günleri iletişim konularında daha temkinli olmaya gayret edelim. Yeni başlangıçlar, elektronik alet alımları için 26’sını beklemekte fayda var.

26 Nisan Cuma, Ay Yay burcuna geçecek. 1 Nisan’dan bu yana retro harekette olan Merkür de ileri hareketine başlayacak. Sabah saatleri görüşmeler, konuşmalar açısından daha verimli geçecek saatler.

27 Nisan Cumartesi, haftanın en rahat günü. Akşam saatleri, şifa çalışmaları ya da sorunları farklı şekilde ele alıp çözümleme yönünden değerlendirilebilir.

Haberin Devamı

28 Nisan Pazar ise günün ilk yarısı dalgınlıklar, sakarlıklar yaşanabilir. Öğleden sonra daha düzenli ve planlı olma şansımız var.

22 Nisan haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Bu hafta finansal konularda uzun zamandır beklediğiniz netleşmeleri yaşayabilirsiniz. Sosyal hayatınız ya da ileri dönük planlarınız da gündemde olacak. 26 Nisan sonrasında kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta genelinde ikili ilişkileriniz ya da ortak yürüttüğünüz işler gündeminizde olacak. Daha önce üstlenmediğiniz sorumluluklarla ilgili harekete geçmeniz gerekebilir. Sağlığınızla ilgili sorunları da ihmal etmeyin.

YÜKSELEN İKİZLER

Çalışma şartlarınızın ve gündelik akışınızın ön planda olacağı bu hafta seyahatlerle ya da uzaklarla ilgili konularla da ilgilenmeniz gerekecek. Sağlığınıza ve beslenmenize daha fazla dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız.

YÜKSELEN YENGEÇ

Özel hayatınızla ya da çocuklarınızla ilgili konuların ön planda olacağı bu hafta beklenmedik harcamalar da gündeme gelebilir. Yeni gruplara dahil olabilirsiniz. 26 Nisan sonrasında işinizle ilgili konularda rahatlama olacak.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Ailevi konularda önemli gelişmelerin yaşanabileceği bu hafta ikili ilişkilerinizdeki sorunlarla yüzleşme fırsatı yakalayabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni sorumluluklar üstlenmeniz gerekebilir. 26 Nisan sonrasında eğitim hayatında ya da yurt dışı bağlantılı konularda daha rahat bir akış olacak.

YÜKSELEN BAŞAK

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin ön planda olacağı bu hafta sağlık konularıyla ya da çalışma arkadaşlarınızla da daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Sizden saklanmış konular açığa çıkabilir. Eğitim hayatınızda belirsiz olan durumlar netleşecek.

YÜKSELEN TERAZİ

Finansal konularla daha fazla ilgileneceğiniz bu hafta hayatınızda risk aldığınız durumları da tekrar gözden geçirmeniz gerekecek. Özel hayatınızda çarpıcı gelişmeler yaşanabilir. 26 Nisan sonrasında ikili ilişkilerinizde iletişim daha rahat olacak.

YÜKSELEN AKREP

Sizler için önemli olan bu hafta ikili ilişkilerinizde, ailevi konularda yeni kararlar alacak, sürüncemedeki konuları netleştireceksiniz. 2023 Nisan ayında gündeminizde olan konuları sağlamlaştırıp, yapılandırabileceğiniz bir dönemdesiniz.

YÜKSELEN YAY

Yarım kalmış konuların netleşeceği, sürüncemede kalmış ilişkilerin biteceği bir hafta. Sağlığa ve beslenmeye dikkat edilmeli. Günlük rutinlerinizi değiştirecek gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınızla olan ilişkilerinizde, aşk hayatınızdaki iletişimde 26 Nisan sonrasında daha rahat bir akış olacak.

YÜKSELEN OĞLAK

Arkadaşlarınızla ya da çocuklarınızla olan ilişkilerinizin ön planda olacağı bu hafta kazançlarınızla ilgili de önemli gelişmeler yaşanabilir. Yeni tanışmalar olabilir. Yeni başlangıçlar için 26 Nisan sonrasını beklemekte fayda var.

YÜKSELEN KOVA

Bu hafta gerek iş hayatınızda, gerekse ailevi konularda önemli gelişmelere şahit olabilirsiniz. Üstlendiğiniz sorumlulukları gözden geçireceksiniz. Sağlık konusunda temkinli olun. 26 Nisan sonrasında hayatınızda iletişim alanının rahatladığını göreceksiniz.

YÜKSELEN BALIK

Uzaklarla ilgili konuların ya da eğitim hayatının gündemde olacağı bu hafta hayata bakış şeklinizi de sorgulayacaksınız. Belirsiz durumları netleştirmek, bitmesi gerekenleri sonlandırmak mümkün. 26 Nisan sonrasında kazançlarınızla ilgili daha rahat bir akış içinde olacaksınız. 

Hepimize verimli geçecek bir hafta olması dileğimle, sevgiler.