Astrolog Seçkin İlbuğa

Astrolog Seçkin İlbuğa

seckinilbuga@outlook.com.tr

Tüm Yazıları

Uranus – Jüpiter ile en son 1941’de Boğa burcunda buluştu. Dileyenler o dönemdeki ekonomik ve siyasi süreci araştırıp bugünle eşleştirebilir. 

Geleceğe hazırlanmak, gelecekle hizalanmak

Yeni Dünyanın yaratım stratejisinin ‘’Ruhsallık’’ olduğunun farkına varanlar sizin için yazıyorum.

Yaşamını inandıklarına adayacak cesareti olanlar, vakti geldiğinde değişim için harekete geçmekten korkmayanlar sizler de okumalısınız…

Ruhsal ve dünyasal enerjinin, bir şekilde eşitlenmesi gerekiyor. Eşitlenme sürecini, bütünsel bir uyumlanma olarak ele alabiliriz. Eşitlense iyi olur değil, eşitlenmek zorunda. Çünkü eşitlik bozulduğunda krizler, yokluklar, kıtlıklar ve savaşlar başlar. Tıpkı şu dönemde olduğu gibi. İnsanlık ipin ucunu kaçırdığı anda, şu anda olduğu gibi gökyüzü müdahale eder.

Haberin Devamı

Boğa burcundaki, Uranüs ve Jüpiter kavuşumunun nedeni bellidir. Belli ki bozulan dengeyi, yeniden tesis etmek için fikir alış-verişinde bulunup, yeni bir uygulama başlatacaklar. Bireysel ve kolektif açıdan durum değerlendirmesi yapıp, “ne yıkılmalı, ne yapılmalı, ne yapılandırılmalı” şeklinde bir raporları olacağına da eminim. Bu dönem, ciddi fırsatların ortaya çıkacağı bir dönem olabilir. Peki kavuşumla gelen bu fırsatları sen ne şekilde deneyimleyeceksin? Sen bunu kazalar, fırsatlar, teklifler,  mucizeler, aniden gelişen ve gerçekleşen olaylar şeklinde yaşayabilirsin. Kısa vadede iyi oldu, kötü oldu diyebilirsin, uzun vadede olan mutlak iyidir. Çünkü geliştirir, değiştirir, ilerletir. 

Uranüs Jüpiter kavuşumu (bireysel ve kolektif alanda) teknolojiyi kullanabilmekle sınanacağımız bir döneme işaret ediyor. Teknolojiyi kullanabilmek, teknolojiyi anlamakla ilgilidir. İnsan beyninden daha ileri bir teknoloji olmadığını anlaman gerekir. Bu ileri teknolojiyi kullanırsın, kullanmazsın.  

Bundan böyle en ileri teknolojiyi kullanmayanın yaratıcılığı sınırlandırılacaktır. 

Hak ettiğine inandığın halde elde edemediğin çok şey ( para, ilişki, huzur, sağlık, mutluluk, aile, ev, araba, ün vb.) olduğuna eminim. Hayatın her alanında eksik kalan bir şeyler olduğunu düşündüğüne-hissettiğine de şüphem yok. İşte bu kavuşum, baskı duyduğun o alanlarda, beklenmedik fırsatları ve çözümleri sana getirebilir. Aklına gelen yeni fikirler, fark etmediğin bir çıkış yolu, kullanmadığın yeteneklerinin seni başarıya ulaştırması, şimdiye kadar değer görmediğin alanlarda takdir edilmen vb. Günlük hayata dair sorunları çözmenin, eksikleri tamamlamanın, değişmesi gerekeni değiştirmenin yolu bulunur.

Haberin Devamı

Esas konu; geleceğin dünyasında, kimin, kimlerin ayakta kalacağının şekillendiği bir dönemin yaşanmasıdır. Devletler, şirketler, aileler, inançlar, kanunlar hatta doğa bu sürece adapte olabilecek midir? Peki ya sen bu sürece adapte olmak için ne yapman gerektiğini biliyor musun? Bireysel doğum haritanı analiz ettir ve  hangi alanda ne şekilde aksiyon alman gerektiğini mutlaka öğren. Zira senin de (iş, eş, meslek, sağlık, para, arkadaşlar, yerleşim, ev, yuva vb.) kalıcılığı olan adımlar atmadan devam etmen mümkün değildir. 

Aklını, inancını ve imkanlarını koru

Haberin Devamı

Bireysel hareket alanın kısıtlıyken, kolektif görevlerini yerine getiremezsin. Önce bireysel varlığını sürdürebilecek, maddi-manevi imkanlara kavuşmak zorundasın. Ne yapma bilincinde olanlar yani belli bir ruhsal düzeye ulaşmış olanların işi kolaylaşır.  

Dünyanın her tarafında neden savaş çanları çalıyor? Kaosu büyütüp, yaymak isteyen fanatikler çok çalışıyor. Meseleleri insani ve evrensel ölçütlerle ele almayı öğrenmeyen elenecektir. Toplumsal, sosyal veya bireysel hayatta, evrensel ölçütler dışında,davranmaya artık müsaade yok. Vicdan, ahlâk ve barışı reddeden İlahi bir mesaj yoktur. Mesajları kendi vicdanı, ahlakı, bilinci ölçüsünde anlayıp, uygulamış olanlar hep oldu, yine olacaktır. İşine geldiği şekilde gerçeği bükmüş olanlarla da her zaman karşılaşacaksın. Evrensel değerleri tesis edip, medeniyetin temeline oturtana kadar bu krizleri yaşamaya devam edeceğiz. Sana düşen; yüksek ahlaka ve adalete, insani değerlere yaraşır şekilde yaşamak. Bu yaşam İlahi olanı en doğru şekilde anlamana yardımcıdır. Sonrasında ne yapman, ne söylemen gerektiği hakkında bir tereddüt yaşamamaya başlayacaksın. Bu, ne yapma bilincine ulaşmak demektir. Dikkat konusu; şeytanının sesiyle özünün sesini ayırt etmendir. Kibire düşme! her şeyi bilirim deme! inan bilemezsin! Özün hep aydınlığı, ışığı, iyiyi, adil olanı, hakkaniyeti fısıldar. Şu an hayatınla, geleceğinle ilgili hangi cesur kararları alacağını merak ediyorum. Çanlar senin için çalarken, hak ettiğin kader yazılırken, sen ne değişsin, ne gelişsin isteyeceksin? Kavuşum aradığın cevapları, görmediğin imkanları,  beklemediğin insanları sana getirme kudretine sahiptir.

Gök borsada Gerçek Dünya yükseliyor

Dünya ikiye ayrıldı. Dijital ve Gerçek Dünya olmak üzere. Zannedilenin aksine gercek dünya asla değer kaybetmiyor. 

Bu değerli süreçte, potansiyelinizin ötesine açılan bir kapının varlığından bahsetmeliyim. Ufkunu genişletmek adına bütün kehanet ve öngörülerden özgür düşünmende fayda var. İnanç ve teknoloji maddeyi anlamaya çalışıyor.   

Zaman, insan ve mekan biriciktir. Bazen döngüsel tekrarlar yaşasak da şu an tekrarsız bir An’a şahit olacağız. O yüzden yeniyi yaratabilecekken, bir kehanetin yarattığı imgede kaybolmayın. Ufku Sulhe çevirin. Zira Bolluk ve Bereketin anahtarı, Sulhtedir. İçindeki sulhü ara ve bul…

Doğum haritanda kavuşumun gerçekleştiği alanda sistematik bir büyüme göstermek zorundasın. Doğru teknolojileri, doğru teknikleri kullanmayı öğrenmekle birlikte bir büyüme planı oluşturman gerekir. Ruhsal, duygusal, zihinsel ve fiziksel olarak bu plan eş zamanlı yürümediği taktirde sonuca ulaşamaz. Sana özel planı birlikte oluşturabiliriz.  

Bu dönem için tek bir ödev verebilirim. Düş kurun! İster işini nasıl geliştireceğine, ister nasıl bir toplumda yaşamak istediğine dair bir düşün olsun. Bir düşün ki olsun. 

Tüm aydınlık düşlerin gerçekleştiği bir kavuşum yaşamanı dilerim.