Magazin Pique'den ayrılan Shakira'dan ihanet açıklaması! 'Hastanede öğrendim'

Pique'den ayrılan Shakira'dan ihanet açıklaması! 'Hastanede öğrendim'

28.06.2023 - 20:48 | Son Güncellenme:

Dünyanın en ünlü şarkıcılarından Shakira, dünyanın en iyi futbolcularından Gerard Pique evliliklerini yaşadıkları ihanet sonrası sonlandırmıştı! Shakira ve Gerard Pique'nin yaşadıkları son döneme adeta damga vurdu. İhanet sonrasında ünlü şarkıcıdan olay açıklamalar...

Piqueden ayrılan Shakiradan ihanet açıklaması Hastanede öğrendim

Dünyaca ünlü iki yıldız Shakira ve Gerard Pique, 11 yıldır birlikteydi. Bu mutlu birlikteliklerinden iki de oğlu olan çiftin, son dönemde yaşadıkları magazin gündemine oturdu. Pique'nin Shakira'yı Clara Chia ile birlikteliği sonrası Shakira çocuklarını da alarak ABD'ye yerleşti.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı, People en Espanol'a aldatıldığını babası William Mebarak Chadid (91) yoğun bakımındayken öğrendiğini itiraf etti.

"İHANETE UĞRADIM"

46 yaşındaki Shakira, "Babam düşerek ağır bir şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Her şey bir anda oldu. Yuvam dağılıyordu ve basın aracılığıyla babam yoğun bakımdayken ihanete uğradığımı öğreniyordum" ifadelerini kullandı.

Piqueden ayrılan Shakiradan ihanet açıklaması Hastanede öğrendim

Yaşadığı zorlukları atlatamayacağını düşündüğünü dile getiren Shakira, "Hayatımda en çok sevdiğim adam ve en iyi arkadaşım olan adam; yani babam, ona en çok ihtiyaç duyduğum anda beni terk ediyordu. Ne onunla konuşabiliyordum ne de olup bitenlerle ilgili tavsiye alabiliyordum" dedi.

Ayrıca ünlü isim, "Babam bir COVID, iki kaza, bir zatürre ve beş ameliyatın üstesinden geldi; üstelik bunların hepsi 91 yaşındayken, altı aydan kısa bir süre içinde yaşadı. Babam direncin ne demek olduğunun en büyük örneği ve annem de gece gündüz onun yanında oldu. Annem ve babam umarım çocuklarım için sevginin, ilişkilerde sabrın, mutlak bağlılığın ve yaşama sevincinin rol modelleri olurlar" diye konuştu.

Haberin Devamı

Shakira, "İnkar, öfke, acı, kabullenme, keder, umut, aldanma, tekrar umut ve heyecan gibi bir sürü aşamalardan geçtim. Zaman zaman karışık görünen, içimde bir arada var olamayan, sadece şarkılarım aracılığıyla çözebildiğim, kendimi daha iyi anlayabildiğim pek çok duygu ve his yaşadım. Bu şarkı kendimi açıklamak ya da haklı çıkarmak için değil, sadece kendimi anlamak ve kendime tahammül etmek için" ifadelerini kullandı.

Piqueden ayrılan Shakiradan ihanet açıklaması Hastanede öğrendim

Gerard Pique ile ayrılığı gündem olan Shakira ile ilgili olay bir gelişme yaşandı. Pique sonrası aşk hayatının nasıl şekilleneceği merak edilen ünlü şarkıcı, sürpriz bir isimle aşk yaşamaya başladı.

Adı birkaç gün önce Tom Cruise'la anılan Shakira'nın yeni sevgilisi görenleri şoke etti. Ünlü şarkıcının yeni aşkı ile fotoğrafı da ortaya çıktı. Barcelona'nın eski futbolcusu Gerard Pique ve Shakira 11 yıllık birliktelikleri Pique'nin Shakira'yı aldatmasıyla sona ermişti.

Aldatılma olayından bu yana gündemden düşmeyen ikilinin arasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Piqueden ayrılan Shakiradan ihanet açıklaması Hastanede öğrendim

İNTİKAM ŞARKISI

Pique ile ayrılıklarından sonra yayınladığı şarkıda eski futbolcuya ve yeni sevgilisine yaptığı Ferrai ve Rolex göndermesi ile çok konuşulmuştu.

Öte yandan Shakira, Pique ayrılığı ve Barcelona'dan taşınma kararıyla ilgili basın açıklamasında bulunmuştu.

 

Yazarlar