Fenerbahçe Fenerbahçe, Arda Güler'in alternatifini buldu! Transfer görüşmeleri başladı

Fenerbahçe, Arda Güler'in alternatifini buldu! Transfer görüşmeleri başladı

28.06.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, sarı-lacivertlilerde gösterdiği performansla Avrupa'dan dev takımların radarına girdi. 18 yaşındaki genç yetenek konusunda henüz resmi bir açıklama gelmezken, Fenerbahçe'nin alternatif arayışlarına başladığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Arda Gülerin alternatifini buldu Transfer görüşmeleri başladı

Başkan Ali Koç'un bizzat transfer çalışmalarını yürüttüğü Fenerbahçe'de Arda Güler'in geleceği henüz netlik kazanmadı. Barcelona, Manchester United, Paris Saint Germain, Sevilla ve Real Madrid gibi devlerin peşine takıldığı genç yıldız transfer kararını henüz vermedi.

Haberin Devamı

Süper Lig devi Fenerbahçe'de Arda Güler'in ayrılık ihtimali nedeniyle alternatif arayışlarının başladığı ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin, U-21 Milli Takımı'nda forma giyen genç oyuncuyu kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu kaydedildi.

UMUT NAYİR 35 MİLYON TL İSTEDİ

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği Umut Nayir için sarı-lacivertlilerin, Eyüpspor'la sözlü anlaşma sağladığı iddia edilmişti. TRT Spor'un haberine göre; 29 yaşındaki santrforun maaş talebi belli oldu. Umut Nayir'in Fenerbahçe'den yıllık 35 milyon Türk Lirası garanti ücret istediği aktarıldı.

Fenerbahçe, Arda Gülerin alternatifini buldu Transfer görüşmeleri başladı

Bonservisi Eyüpspor'da bulunan Umut Nayir, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Ümraniyespor'da geçirmişti. 29 yaşındaki santrfor, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Umut Nayir, kırmızı-beyazlılarda 33 maçta forma şansı bulmuştu. Başarılı oyuncu bu müsabakalarda 18 gol ve 3 asist üretmişti.

Haberin Devamı

İSPANYA'DA MANŞET OLDU: GÜLER ÇILGINLIĞI

Arda Güler transferindeki hareketlilik İspanya'da manşetlere taşındı. İspanya'nın en yüksek tirajlı spor gazetelerinden AS, 18 yaşındaki yıldıza kapağında yer verdi. AS'ın manşetinde "Güler çılgınlığı" başlığı bulundu.

Fenerbahçe, Arda Gülerin alternatifini buldu Transfer görüşmeleri başladı

18 yaşındaki on numaranın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Arda Güler'in güncel piyasa değeri 15 milyon euro. Sarı-lacivertlilerde bu sezon 35 maça çıkan genç yetenek, 6 gol ile 7 asist üretti. Arda Güler, A Milli Futbol Takımı'nın formasını 4 maçta giyme başarısı gösterdi.

ARDA'NIN ALTERNATİFİ BELLİ OLDU

İspanyol basınından Marca'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'de Arda Güler'in ayrılık ihtimali nedeniyle alternatif arayışları başladı. Sarı-lacivertlilerin, Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız'ı kadrosuna dahil etmek istediği kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Arda Güler'i takımda tutmasının zor olduğu ve bu nedenle onun yerine aynı potansiyelde bir oyuncu arayışı içerisinde olduğu ifade edildi.

KAMPA DAHİL EDİLDİ

Kenan Yıldız, geçtiğimiz sezon Juventus'un B takımında forma giydi. 18 yaşındaki genç yetenek burada 45 maça çıktı. Kenan Yıldız bu müsabakalarda 15 gol sevinci yaşadı. Genç futbolcu aynı zamanda 7 asist üretti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Arda Gülerin alternatifini buldu Transfer görüşmeleri başladı

U-21 Milli Takımı'nda da oynayan Kenan Yıldız, Juventus'un sezon başında ABD'de katılacağı turnuvanın geniş kafilesine dahil edildi. 18 yaşındaki oyuncunun Juventus ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Kenan Yıldız'ın güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Regensburg altyapısında futbola başlayan Kenan Yıldız daha sonra uzun süre Bayern Münih altyapısında oynadı. Kenan Yıldız, 2022-2023 sezonu başında Juventus'la anlaşma sağladı.