Beşiktaş Ozan Tufan bombası! Süper Lig deviyle transfer için anlaştı

Ozan Tufan bombası! Süper Lig deviyle transfer için anlaştı

28.06.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Hull City'de forma giyen milli futbolcumuz Ozan Tufan hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli orta sahanın, gelecek sezon için Süper Lig deviyle anlaşma sağladığı belirtildi.

Ozan Tufan bombası Süper Lig deviyle transfer için anlaştı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de forma giyen Ozan Tufan'ın Türkiye'ye geri dönmeye hazırlandığı ortaya çıktı. 28 yaşındaki orta sahanın, Süper Lig deviyle prensip anlaşmasına vardığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcuyla anlaşma sağlayan Süper Lig devinin Hull City ile görüşmelerine devam ettiği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

F.BAHÇE'YE BÜYÜK UMUTLARLA TRANSFER OLDU

Bursaspor altyapısında yetişen Ozan Tufan, yeşil-beyazlılarda gösterdiği performansla parladı. Beşiktaş'ın da ilgi duyduğu Ozan Tufan, 2015-2016 sezonunda 7 milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye imza attı.

Sarı-lacivertlilerde bir türlü beklenen etkiyi göstermeyen Ozan Tufan, 2018-2019 sezonu devre arasında Alanyaspor'a kiralandı. Sergen Yalçın yönetimindeki Akdeniz ekibinde parlayan tecrübeli futbolcu, sarı-lacivertlilere geri döndüğünde yine hayal kırıklığı yarattı.

Ozan Tufan, 2021-2022 sezonu başında 1 milyon euro bedelle Watford'a kiralandı. Burada da beklenen etkiyi gösteremeyen milli orta saha, devre arasında sarı-lacivertlilere geri döndü. İsmail Kartal ile sorunlar yaşadığı iddia edilen Ozan Tufan, Mesut Özil'le birlikte kadro dışı bırakıldı. Tecrübeli orta saha, 2022-2023 sezonu başında 3 milyon euro karşılığında Hull City'e imza attı.

Haberin Devamı

Ozan Tufan bombası Süper Lig deviyle transfer için anlaştı

"HİÇBİR ŞEKİLDE İLETİŞİME GEÇİLMEDİ"

Ozan Tufan, Hull City'e imza attıktan sonra Fenerbahçe'de kadro dışı kaldığı dönem hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Başarılı orta saha şu ifadeleri kullanmıştı:

"Biz kadro dışı kaldıktan sonra bizimle hiçbir şekilde iletişime geçilmedi. Menajerlerimizle de bizimle de iletişim kurulmadı. Söylediklerim de 6-7 ayı buluyor. O dönemden bu döneme kadar hiçbir şekilde, veda ederken bile iletişimimiz olmadı. Üzücü bir durum. Fenerbahçe'de kalma isteğim vardı ama Fenerbahçe bunu istemediği için benim kendime bir yol çizmem gerekiyordu. Ben de bu yolu seçtim. Mesut ağabey kalmayı seçti. Kendisini çok seviyorum, saygımız sonsuz. O da kalmak istedi. Beklediğinde sıkıntıları olacak. Takıma dönecek mi, dönmeyecek mi? Çok karışık. Ben de aynı şekilde kalsaydım, affedeceklerini, takıma dönmemi sağlayacaklarını düşünmüyordum. O sebepten dolayı böyle bir karar verdim."

Ozan Tufan bombası Süper Lig deviyle transfer için anlaştı

8 GOLE KATKI SAĞLADI

Ozan Tufan, Hull City'de geride kalan sezonda 44 maça çıktı. 28 yaşındaki orta saha bu maçlarda 8 gol atma başarısı gösterdi. Hull City'le sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Ozan Tufan'ın güncel piyasa değeri 3 milyon 200 bin euro. A Milli Futbol Takımı'nda 65 maça çıkan Ozan Tufan, 9 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞMA SAĞLADI

Orta saha kurgusuna net bir transfer yapmak isteyen Beşiktaş'ın Ozan Tufan ile anlaştığı iddia edildi. A Spor'da yer alan habere göre; Siyah-beyazlılar, 28 yaşındaki orta saha ile prensip anlaşmasına vardı. Ozan Tufan'ın Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Ozan Tufan bombası Süper Lig deviyle transfer için anlaştı

Ozan Tufan'ın Beşiktaş ile anlaşmasında Teknik Direktör Şenol Güneş'in etkisinin büyük olduğu belirtildi. Ozan Tufan'la görüşen Şenol Güneş'in, "Kaliteli oyunculardan oluşan iyi bir takım kuracağız ve bu yeni yapılanmamızda senin de aramızda olmanı istiyorum" diyerek eski futbolcusunu ikna ettiği aktarıldı.

Beşiktaş ile Hull City arasındaki bonservis pazarlıklarının devam ettiği vurgulandı. Ozan Tufan, Bursaspor ve A Milli Futbol Takımı'nda Şenol Güneş'in öğrencisi olarak görev almıştı.

Haberin Devamı