Fenerbahçe İsmail Kartal'dan Fred ile özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma'

İsmail Kartal'dan Fred ile özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma'

21.04.2024 - 08:42 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında evinde Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen penaltı atışları sonucu elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın oyuncu değişiklikleri büyük eleştiri toplamıştı. Tecrübeli teknik adamın özellikle Fredi'i oyundan alması eleştirilere neden olmuştu. İsmail Kartal, Fred ile Samandıra'da özel bir görüşme gerçekleştirdi!

İsmail Kartaldan Fred ile özel görüşme Yazılanlara sakın bakma

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında sahasında Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen seri penaltı atışları sonucu turnuvadan elendi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den Konferans Ligi'nden elenmesinin ardından eleştiri okları İsmail Kartal'a çevrildi. Tecrübeli teknik adamın Olympiakos maçındaki oyuncu değişiklikleri büyük eleştiri topladı. Özellikle Fred'in oyundan alınması şaşkınlığa neden olmuştu. 

Fenerbahçe'de gözler Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak Sivasspor maçına çevrilirken teknik direktör İsmail Kartal, Brezilyalı yıldız ile Samandıra'da özel bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...

İsmail Kartaldan Fred ile özel görüşme Yazılanlara sakın bakma

YARINI DÜŞÜNDÜ BUGÜNÜ KAYBETTİ

Konferans Ligi’nde Yunanistan’ın Olympiakos takımına elenen, ligde de Galatasaray’ın ardından gelen Fenerbahçe’de en çok eleştirilen isim olan Teknik Direktör İsmail Kartal, yarını düşünürken bugünü unuttu. Kartal’ın yönetimindeki sarı-lacivertliler bu nedenle rakibi karşısında başarılı olamadı.

Haberin Devamı

İsmail Kartal’ın ilk düşüncesi, belki de temel hedefi, ligde alacağı sonuçlardı. Bunu düşünerek hareket eden sarı-lacivertlilerin teknik patronu, geleceği düşünürken, Avrupa’ya havlu attı.

Kartal’ın en büyük yaşadığı sıkıntılardan biri, bir sonraki maçı düşünmekti. Mesela Ferdi’yi ligi düşünerek, Yunanistan’da oynanan ilk maçta milli futbolcuya görev vermedi. Keza, Fred ve İsmail gibi iki önemli ismi de kulübede maça başlattı.

İsmail Kartaldan Fred ile özel görüşme Yazılanlara sakın bakma

İkinci karşılaşmada da Fred tam toparlamışken oyundan aldı. Hatta bu duruma Brezilyalı futbolcu da çok şaşırdı. Yine Dzeko ve İrfan Can’ı da yorulduklarını düşünüp sakatlanmamaları için çıkardı.

Burada amaç, lig maçlarında sakat vermemekti. Böyle oyunca, bir sonraki lig maçı planı, Fenerbahçe’yi Avrupa’dan etti.

Artık sadece ligde yarışacak olması, bazı Fenerbahçeliler için avantaj olarak görülürken, bundan sonra en iyi 11’in sahada olacağı, dinlenme süresinin daha uzun tutulacağı ifade edildi.

İsmail Kartaldan Fred ile özel görüşme Yazılanlara sakın bakma

İSMAİL KARTAL'DAN FRED İLE ÖZEL GÖRÜŞME

Konferans Ligi'nde çeyrek final gibi kritik bir karşılaşmada Olympiakos'a karşı Fred'i oyundan alan İsmail Kartal büyük tepki çekti... Fred'in yerine giren Zajc bekleneni veremezken Brezilyalı oyuncunun çıkışta hocasına 'neden çıkarıyorsun?' sorusu ise akıllara kazındı.

Haberin Devamı

Sabah'ın haberine göre yıldız orta sahanın bu duruma anlam verememesi Samandıra'ya kadar uzandı. Fred, İsmail Kartal ile özel bir görüşme yapmak için hocasının kapısını çaldı. 62 yaşındaki çalıştırıcı, Sambacı'yı sıcak karşılayıp sebeplerini tek tek anlatırken oyuncusunun da gönlünü aldı. "Benim tek amacım seni korumaktı" dediği öğrenilen İsmail Kartal, şu sözlerle de Fred'i kendine getirdi:7

İsmail Kartaldan Fred ile özel görüşme Yazılanlara sakın bakma

'YAZILANLARA BAKMA!'

"Önümüzde çok kritik maçlar var ve sen de kritik bir sakatlıktan çıktın. Olympiakos maçında sana daha fazla yüklenseydik sakatlığın yeniden ortaya çıkabilirdi. Sana karşı asla bir ön yargım yok ve senin sağlığını düşündüm. Yazılanlara sakın bakma. Kalan 6 haftada senden şampiyonluk performansı bekliyorum ve bu yüzden de sağlıklı kalman için bu hamleyi yaptım."

Yazarlar