Fenerbahçe Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı

Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı

21.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.

Fenerbahçeden sağlık heyetine sürpriz takviye Lenka Jurisicova ile anlaşıldı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarlar, sağlık heyetine eleştirilerde bulunmuştu. Sarı-lacivertlilerin sağlık heyetine takviyede bulunduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Slovak basınından Sport Aktuality'nin haberine göre; Fenerbahçe, sağlık heyetini güçlendirdi. Sarı-lacivertlilerin, Spartak Trnava'nın fizyoterapisti Lenka Jurisicova'yı transfer ettiği aktarıldı.

Lenka Jurisicova iddialarına dair Fenerbahçe Kulübü'nden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Taraftarlar, son dönemde yaşanan sakatlıklar sonrası sağlık heyetine eleştirilerde bulunmuştu.

Fenerbahçe'nin sağlık departmanında yönetici ve takım doktoru olarak Ertuğrul Karanlık görev alıyor. Osman İlhan ise Fenerbahçe'nin bir başka takım doktoru olarak görevini sürdürüyor.

Fenerbahçe'de fizyoterapist olarak Umut Şahin, Bülent Uyar ve Ata Özgür Ercan görev alıyor. Sarı-lacivertlilerde Şengül Sangu Talak ise diyetisyon konumunda. Süper Lig devinde masör olarak Özkan Alaca, Veysel Çabşek, Muhammed Fatih Yeniay ile Eyüp Emre Yeşiller çalışmakta.

Haberin Devamı

KALECİ ANTRENÖRÜ DAHİL EDİLMİŞTİ

Fenerbahçe, sezon ortasında kaleci antrenörlüğü pozisyonuna Sandro Zufic'i dahil etmişti. 44 yaşındaki Hırvat kaleci antrenörü, sarı-lacivertli kulüpte göreve başlamıştı. Bu takviyede Dominik Livakovic'in etkisinin olduğu belirtilmişti.

Yazarlar