Şampiyonlar Ligi Inter'de büyük yıkım! Sahada çöktü kaldı

Inter'de büyük yıkım! Sahada çöktü kaldı

11.06.2023 - 00:28 | Son Güncellenme:

2023 Şampiyonlar Ligi finali Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanırken Manchester City şampiyonluğa ulaştı. İtalyan ekibi Inter'de büyük yıkım yaşandı.

Interde büyük yıkım Sahada çöktü kaldı

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Inter ile Manchester City karşılaşırken, İngiliz ekibi 68. dakikada Rodri'nin ayağından bulduğu golle mücadeleyi 1-0 kazandı ve Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaştı. Tarihinde ikinci kez final oynama başarısı gösteren City, bu organizasyonda ilk şampiyonluğunu elde etti.

2005 yılında yine Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan finalde Liverpool, Milan'a karşı 3-0'dan geri dönüşe imza atarak Şampiyonlar Ligi tarihinde önemli yer edinen maçı penaltılarda kazanarak şampiyonluk kupasını kaldırmıştı. İstanbul'da oynanan ikinci finali de bir başka İngiliz takımı kazandı.

Haberin Devamı

MAÇA YOĞUN İLGİ
Heyecan dolu karşılaşmaya her iki takımın taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maç öncesi futbolseverler adeta görsel şölen izledi.

13 YIL SONRA TRİBÜNDE
Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansur, ikinci kez takımını yerinde izlemek için İstanbul'a geldi. Şeyh Mansur en son 13 yıl önce Manchester City maçını yerinde takip etmişti.

SNEİJDER KAKA VE BALOTELLİ FİNALDE
Dünya ve Türkiye'nin yakından tanıdığı futbol yıldızları final maçını yerinden takip etti. Galatasaray'ın eski 10 numarası Wesley Sneijder, Adana Demirspor'un İtalyan eski golcüsü Mario Balotelli ve Brezilyalı efsane Kaka İstanbul'da maçı izledi.

1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

DZEKO DEVAM EDEMEDİ
Inter'in İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City'yle karşı karşıya geldiği mücadele Edin Dzeko karşılaşmayı tamamlayamadı.

Haberin Devamı

Bosnalı golcü karşılaşmaya ilk 11'de başlarken dakikalar 57'yi gösterdiğinde maça devam edemedi. Yerini Lukaku'ya bırakan Dzeko'nun sakatlığının durumu ise maç sonu yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak. Bilindiği gibi Edin Dzeko'nun adı Fenerbahçe'ile anılıyordu.

INTERLİ YILDIZLAR YIKILDI
Maçı 1-0 kaybeden Inter'de futbolcular son düdük sonrası büyük yıkım yaşadı. Arjantinli golcü Lautaro Martinez çimlere çöküp kaldı. İtalyan ekibinde birçok isim gözyaşlarını tutamadı.

Yazarlar