Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi finalinde yıldızlar geçidi! Fatih Terim'in torunu seremonide

Şampiyonlar Ligi finalinde yıldızlar geçidi! Fatih Terim'in torunu seremonide

10.06.2023 - 22:37 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yıldızlar geçidi yaşandı. Dünya yıldızları ve yolu Türkiye'den geçen futbolcular final maçına akın etti. Seremonide ise Fatih Terim'in torunu detayı dikkat çekti.

Şampiyonlar Ligi finalinde yıldızlar geçidi Fatih Terimin torunu seremonide

2023 yılının en büyüğünü belirleyecek Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile Inter karşı karşıya geldi. Dünya yıldızları ve yolu Türkiye'den geçen futbolcular final maçına akın etti. Seremonide ise Fatih Terim'in torunu detayı dikkat çekti.

Haberin Devamı

INTER TARAFTARINDAN HAKAN ÇALHANOĞLU’NA SEVGİ GÖSTERİSİ
Karşılaşma öncesi İtalyan taraftarlardan da milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’na övgü yağdı. Inter taraftarının toplanma alanında binlerce Çalhanoğlu yazılı forma görülürken, İtalyan taraftarların milli oyuncu için ‘takımın en iyisi’, ‘mükemmel bir oyuncu’ yorumu yapıldı. İtalyanlar sık sık Çalhanoğlu şeklinde tezahüratlar da yaptı.

MAÇA YOĞUN İLGİ
Heyecan dolu karşılaşmaya her iki takımın taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maç öncesi futbolseverler adeta görsel şölen izledi.

13 YIL SONRA TRİBÜNDE
Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansur, ikinci kez takımını yerinde izlemek için İstanbul'a geldi. Şeyh Mansur en son 13 yıl önce Manchester City maçını yerinde takip etmişti.

Haberin Devamı
1/10

2/10

3/10

4/10

5/10

6/10

7/10

8/10

9/10

10/10

SNEİJDER KAKA VE BALOTELLİ FİNALDE
Dünya ve Türkiye'nin yakından tanıdığı futbol yıldızları final maçını yerinden takip etti. Galatasaray'ın eski 10 numarası Wesley Sneijder, Adana Demirspor'un İtalyan eski golcüsü Mario Balotelli ve Brezilyalı efsane Kaka İstanbul'da maçı izledi.

HAALAND, TERİM'İN TORUNUYLA SEREMONİDE
Manchester City'nin yıldız golcüsü Erling Haaland, seremoniye Fatih Terim’in torunu Yaman ile birlikte çıktı. Terim dün öğlen UEFA organizasyonunda Materazzi ile bir araya gelmişti. Çocuklar arasında dostluk maçını hakem olarak Terim yönetirken torunu Yaman da oynayan çocuklar arasında yer almıştı.

Şampiyonlar Ligi finalinde yıldızlar geçidi Fatih Terimin torunu seremonide

Yazarlar