Voleybol Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas damgası! Rakip hocadan övgü

Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas damgası! Rakip hocadan övgü

10.06.2023 - 19:12 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları 4 maçında 3 galibiyet alarak turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. A Milli Kadın Voleybol Takmı'nda Melissa Vargas'ın performansı rakamlara yansıdı.

Filenin Sultanlarında Melissa Vargas damgası Rakip hocadan övgü

Voleybol Milletler Ligi’nde ilk hafta maçları geride kalırken Daniele Santarelli yönetimindeki Filenin Sultanları 4 maçında 3 galibiyet alarak turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. Voleybol Milletler Ligi’nde ilk hafta maçları geride kalırken Daniele Santarelli yönetimindeki Filenin Sultanları 4 maçında 3 galibiyet alarak turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı

Filenin Sultanları’nın FIVB Kadınlar Milletler Ligi ikinci hafta maç programı belli oldu. İkinci haftayı 14-18 Haziran 2023 tarihleri arasında Hong Kong’ta oynayacak olan Filenin Sultanları’nın maç programı şöyle:

2.HAFTA (14-18 HAZİRAN / HONG KONG-ÇİN)
14 Haziran 2023 15.30
Hollanda-Türkiye

15 Haziran 2023
12.00 Polonya-Türkiye

Haberin Devamı

16 Haziran 2023
08.30 Türkiye-Kanada

18 Haziran 2023
12.00 Dominik Cumhuriyeti-Türkiye

Filenin Sultanlarında Melissa Vargas damgası Rakip hocadan övgü



MAZZANTI'DAN VARGAS ÖVGÜSÜ: ÇOK ETKİLENDİM
İtalya Milli Takımı'nın başantrenörü Mazzanti, Melissa Vargas hakkında şu yorumda bulundu: "Bugün ilk kez ona karşı oynadım ve söylemeliyim ki belki de şimdiye kadar gördüğüm en güçlü vuruşa sahip sporcu olabilir. Gerçek bir şampiyon olduğunu kanıtlayan inanılmaz bir performans sergiledi. Oyun üzerindeki etkisinden çok etkilendim."



VARGAS SULTANLAR'I SIRTLADI
Filenin Sultanları'nda ilk 4 haftanın istatistikleri açıklanırken damga vuran isim Melissa Vargas oldu. Takımın en skorer ismi 83 sayıyla Vargas zirvede yer alırken onu 54 sayı ile Ebrar Karakurt ve 45 sayıyla İlkin Aydın takip etti.

En çok ace atan isim sırlaması ise şöyle gerçekleşti. Vargas - 7 Ace, Ebrar Karakurt 7 - Ace ve İlkin Aydın - 5 Ace.

KÜBRA AKMAN YÜKSELİŞTİ
VakıfBank'ta başarılı bir sezon geçiren orta oyuncu Kübra Akman özellikle Sırbistan ve İtalya maçlarında performansıyla alkış aldı. Kübra 8 blok ile takımın en çok blok yapan ismi oldu. Onu 6 blok ile Aslı Kalaç ve 5 blokla Melissa Vargas izledi.

Haberin Devamı