Fenerbahçe Fenerbahçe peşine düştü! Sassuolo'nun Mert Müldür için istediği bonservis ortaya çıktı

Fenerbahçe peşine düştü! Sassuolo'nun Mert Müldür için istediği bonservis ortaya çıktı

29.06.2023 - 18:58 | Son Güncellenme:

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Mert Müldür için Serie A ekibi Sassuolo'nun istediği bonservis bedeli ortaya çıktı.

Fenerbahçe peşine düştü Sassuolonun Mert Müldür için istediği bonservis ortaya çıktı

Teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Kadrosuna bir sağ bek takviyesi yapmak isteyen sarı-lacivertliler bu doğrultuda gündemine Mert Müldür'ü dahil etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Mert Müldür için Sassuolo'nun istediği bonservis bedeli netlik kazandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

RYAN KENT'TEN 4 YILLIK İMZA

Süper Lig devi Fenerbahçe'de gelecek sezon adına ilk hamle sol kanat pozisyonuna yapıldı. Sarı-lacivertliler, İskoçya temsilcisi Rangers'tan ayrılan Ryan Kent'i kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe, 26 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Liverpool altyapısında yetişen Ryan Kent daha sonra Coventry Cirt, Barnsley, Freiburg ve Bristol City'de kiralık olarak forma giymişti. İngiliz oyuncunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

EDIN DZEKO, FENERBAHÇE'DE

Enner Valencia ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de forvet hattına yıldız takviyesi yapıldı. Sarı-lacivertliler, Inter ile sözleşmesi sona eren Edin Dzeko'yu kadrosuna kattı. Fenerbahçe, Bosna Hersekli oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe peşine düştü Sassuolonun Mert Müldür için istediği bonservis ortaya çıktı

Edin Dzeko'nun sarı-lacivertlilerden yıllık 4 milyon 200 bin euro garanti ücret alacağı belirtildi. Zeljeznicar'da futbola başlayan Edin Dzeko daha sonra Teplice, Usti nad Labem, Wolfsburg, Manchester City ve Roma'da da oynadı.

İSMAİL KARTAL GÖREVE BAŞLADI

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için anlaşma sağlanan İsmail Kartal göreve başladı. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç ve yöneticiler İsmail Kartal'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Fenerbahçe peşine düştü Sassuolonun Mert Müldür için istediği bonservis ortaya çıktı

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Başkanımızın yanı sıra Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Ketenci’nin katıldığı ziyarette, yeni sezon yapılanması ve takvimi ile ilgili konular görüşüldü" ifadeleri kullanıldı.

SAĞ BEKTE GÜNDEM MERT MÜLDÜR

Süper Lig devinde devam eden sağ bek arayışlarında gündeme Mert Müldür geldi. Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği 24 yaşındaki milli futbolcu için istenen bonservis bedeli belli oldu.

Haber Global'in haberine göre; Fenerbahçe, Mert Müldür için ilk teması 2-3 hafta önce Sassuolo ile gerçekleştirdi. Sarı-lacivertlilerin transfer listesindeki Mert Müldür için Sassuolo'nun 5 milyon euroluk bonservis talebinde bulunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe peşine düştü Sassuolonun Mert Müldür için istediği bonservis ortaya çıktı

Fenerbahçe kurmaylarının bu talebi fazla bulduğu aktarıldı. Mert Müldür'ün sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle yüksek bir bonservis bedeli ödemek istemeyen sarı-lacivertli kurmayların, Sassuolo ile yeniden görüşeceği belirtildi.

Sakatlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz sezon Sassuolo'da şans bulmakta zorlanan Mert Müldür, 3 maçta forma giydi. 24 yaşındaki sağ bek bu müsabakalarda toplam 59 dakika şans buldu. Mert Müldür'ün güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Fenerbahçe peşine düştü Sassuolonun Mert Müldür için istediği bonservis ortaya çıktı

Rapid Wien altyapısında yetişen Mert Müldür için Sassuolo, 2019-2020 sezonunda 4 milyon 700 bin euro bonservis bedeli ödemişti. A Milli Futbol Takımı'nda 18 maça çıkan 24 yaşındaki sağ bek 1 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar