Galatasaray Galatasaray'a Portekiz'den golcü! Okan Buruk transfere onay verdi

Galatasaray'a Portekiz'den golcü! Okan Buruk transfere onay verdi

29.06.2023 - 19:00 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'nin bonservisini almak isteyen Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir golcü daha geldi. Sarı-kırmızılıların gündemine gelen tecrübeli forvetin transferine Okan Buruk'un onay verdiği öğrenildi.

Galatasaraya Portekizden golcü Okan Buruk transfere onay verdi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi transferinin henüz netlik kazanmamasının ardından Portekiz'de forma giyen başarılı futbolcu gündeme dahil edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın transfer gündemine gelen tecrübeli oyuncuya teknik direktör Okan Buruk'un onay verdiği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

GOMIS'IN SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

Galatasaray'da tecrübeli forvet Bafetimbi Gomis'in sözleşmesi sezonun bitmesinin ardından sona erdi. 37 yaşındaki santrfor, sarı-kırmızılılara veda etti. Bafetimbi Gomis, Galatasaray'dan ayrılmasının ardından henüz bir takıma imza atmadı.

Galatasaraya Portekizden golcü Okan Buruk transfere onay verdi

MOSTAFA'NIN BONSERVİSİ ALINDI

Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'a kiralanan Mostafa Mohamed'in sözleşmesinde yer alan opsiyon kullanıldı. Mısırlı santrfor, Nantes'ta kaldı. Galatasaray bu transferden kasasına 5 milyon 750 bin euro koydu. Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'ın daha yüksek bir bedelle Mostafa Mohamed'i elden çıkarmak istediği kaydedildi.

Haberin Devamı

ICARDI'DE PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Paris Saint Germain'den kiralanan Mauro Icardi, sezonun bitmesinin ardından Paris Saint Germain'e geri döndü. Sarı-kırmızılıların bonservisini almak istediği Arjantinli golcüye, Suudi Arabistan'dan da takımların talip olduğu öğrenildi.

Galatasaraya Portekizden golcü Okan Buruk transfere onay verdi

Mauro Icardi ve Paris Saint Germain'in transfer için henüz karar vermemesinin ardından sarı-kırmızılıların alternatif arayışlarına başladığı aktarıldı.

SIMON BANZA GÜNDEMDE

Ajansspor'un haberine göre; Mauro Icardi'nin bonservisini almak isteyen Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Sarı-kırmızılıların, Braga'da forma giyen Simon Banza'yı transfer etmek istediği kaydedildi.

Galatasaraya Portekizden golcü Okan Buruk transfere onay verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Simon Banza'nın ikinci santrfor olarak transferine onay verdiği belirtildi. 26 yaşındaki forvet geride kalan sezonda Braga formasını tam 47 maçta giydi. Fransız oyuncu bu müsabakalarda rakip fileleri 14 kez havalandırma başarısı gösterdi. Simon Banza takım arkadaşlarına da 10 gol pası verdi.

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Simon Banza'nın Braga ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 26 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Galatasaraya Portekizden golcü Okan Buruk transfere onay verdi

Lens altyapısında yetişen Simon Banza daha sonra Beziers, Titus Petange ve Famalicao formaları giydi. Braga, Lens'e bu transfer için 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı