Trabzonspor Eski Beşiktaşlı, Trabzonspor yolunda! Bonservissiz transfer gündemde

Eski Beşiktaşlı, Trabzonspor yolunda! Bonservissiz transfer gündemde

30.03.2023 - 18:06 | Son Güncellenme:

Orhan Ak yönetimindeki Trabzonspor'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Bordo-mavililerin, bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için geri sayıma geçtiği iddia edildi.

Eski Beşiktaşlı, Trabzonspor yolunda Bonservissiz transfer gündemde

Spor Toto Süper Lig'in dev ekiplerinden Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan ve kurmayları gelecek sezon adına çalışmalarına hız verdi. Orhan Ak yönetiminde sezonu tamamlama kararı alan Trabzonspor'la ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen yıldız oyuncuyu transfer etmek istediği öne sürüldü. Bordo-mavililerin yıldız oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği kaydedildi. İşte transfer haberinin detayları...

DOĞAN BAŞKAN SEÇİLDİ

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun seçim kararının ardından gerçekleştirilen genel kurulda Ertuğrul Doğan başkan seçildi. Ertuğrul Doğan, bordo-mavililerde yeni başkan seçilmesinin ardından konuştu. Ertuğrul Doğan teşekkür konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Hepimiz bu çatının altında Bordo ile Mavi’yiz, iki renk tek sevdayız. Artık yeni bir yol açıyoruz. Bu yol zorluklar barındırıyor olabilir. Ancak tamamını aşacak bilgiye, beceriye, tecrübeye, ruha ve de inada sahibiz. Öncelikle sizlerden ‘sabır’ ve ‘destek’ istiyorum. Yakında camiamıza açıklayacağımız 5 yıllık makro plan dahilinde kısa, orta ve uzun vadede neler yapacağımızı daha net şekilde ortaya koyacağız. Hedeflerimiz gerçekleştiğinde kulübümüz, ekonomik anlamda kimseye muhtaç olmayacak, sağlam bir yapıya kavuşacak, ayaklarının üzerinde duracak hale gelecektir. Trabzonspor hepimizin ortak tutkusudur. Trabzonspor rahmetli gazeteci Cevat Ocak’ın kitabında ifade ettiği gibi, 'O’na hayat verenlerin hayatıdır'. Bu ilkeden hareketle sözlerime son verirken camiamıza temel ilkemiz olacak 'Atacağımız her adımda, yapacağımız her işte şeffaflık' sözünü veriyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Haberin Devamı

Eski Beşiktaşlı, Trabzonspor yolunda Bonservissiz transfer gündemde

ORHAN AK İLE DEVAM KARARI

Karadeniz ekibinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Orhan Ak ile devam kararı alındı. Bordo-mavililer, 43 yaşındaki çalıştırıcı ile sezonu tamamlayacağını açıkladı. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Başkanımız Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulumuzun bugün gerçekleştirdiği toplantıda, bu sezon sonuna kadar Teknik Direktör Orhan Ak ile çalışılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir. Teknik Direktörümüz Orhan Ak ve ekibinin başarılı olacağına dair inancımızı değerli camiamız ve kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Eski Beşiktaşlı, Trabzonspor yolunda Bonservissiz transfer gündemde

BERNARD MENSAH GÜNDEMDE

Ertuğrul Doğan yönetimindeki Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Bordo-mavililerin, Kayserispor'dan Bernard Mensah ile ilgilendiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Gana basınında yer alan haberlere göre; Trabzonspor, Bernard Mensah'ı transfer etmek için yaptığı görüşmelerde önemli aşama kaydetti. Ganalı orta sahanının sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasının, bordo-mavililerin transferde elini güçlendirdiği vurgulandı.

Eski Beşiktaşlı, Trabzonspor yolunda Bonservissiz transfer gündemde

4 GOLE KATKI SAĞLADI

28 yaşındaki orta saha bu sezon Kayserispor'da 22 resmi maçta forma şansı buldu. Bernard Mensah bu müsabakalarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Bernard Mensah aynı zamanda takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi. Tecrübeli orta sahanın güncel piyasa değeri 2 milyon 200 bin euro.

Eski Beşiktaşlı, Trabzonspor yolunda Bonservissiz transfer gündemde

Feyenoord'un Gana'daki akademisinde keşfedilen Bernard Mensah daha sonra Guimaraes, Atletico Madrid, Getafe, Kasımpaşa ve Beşiktaş formaları giydi. Ganalı oyuncu için toplam 9 milyon 650 bin euro bonservis bedeli ödendi. Gana Milli Takımı'nda 4 maça çıkan Bernard Mensah, 1 gol attı.

Haberin Devamı

Yazarlar