1.Lig Canlı yayında açıkladı! 'Altay da takımı sahadan çekecekti'

Canlı yayında açıkladı! 'Altay da takımı sahadan çekecekti'

20.12.2023 - 07:47 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçında hakem kararına tepki olarak İstanbulspor cephesi takımı sahadan çekti. Bu karar sonrası TFF 1. Lig'de de Altay'ın takımı sahadan çekmek istediği ortaya çıktı

Canlı yayında açıkladı Altay da takımı sahadan çekecekti

Süper Lig'de oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçında ev sahibi ekip 74. dakikada sahadan çekildi. Konuk takım Onuachu öne geçti. Sarı-siyahlı takım, gol öncesi Florian Loshaj'a faul yapıldığını ileri sürerek hakem Ali Şansalan'a yoğun itirazda bulundu. Yaklaşık 3 dakika VAR incelemesinin ardından hakem Şansalan gol kararını verdi.

Haberin Devamı

Daha sonra İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu sahaya inerek oyuncuların soyunma odasına gitmesini söyledi.

ALTAY DA TAKIMI ÇEKECEKTİ
1. Lig'de Altay, Manisa FK ile 3 Aralık'ta karşı karşıya geldi. Müsabakanın gollerini 16. dakikada Sandro Lima, 78. dakikada Ayberk Karapo ve 90+2. dakikada Ballou Jean-Yves Tabla kaydetti. Mücadelede hakem olarak Gürcan Hasova, Ömer Lütfü Aydın ve Kadir Beyaz görev yaptı.

TRT Spor'dan Veli Yiğit'in iddiasına göre Manisa FK - Altay maçında da futbolcular sahadan çekilecekti: "Altay’da kaptan İbrahim Öztürk az önce Manisa FK maçında aleyhine verilen penaltı sonrasında takımın sahadan çekilmesini istedi ama sonrasında vazgeçtiler. Penaltının 4 dakika öncesinde Altay’ın bir penaltı beklentisi vardı."

Haberin Devamı

Güntekin Onay da aynı konuyla ilgili olarak yayıncı kuruluşta şu ifadeleri kullandı: Geçen hafta lige ara verilmeden önce Altay takımı sahadan çekilecekti. Vazgeçtiler, yaşanan hakem hatalarından dolayı 1. Lig’de. Belki haberiniz yoktur. Maçlara ara verildi 1. Lig maçları oynandı.