Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Merkür retrosunun başlayacağı bu hafta, Venüs’ün olumlu açıları bize finansal olarak ve ilişkilerde daha rahat bir akış içinde olacağımızı gösteriyor.

1 Nisan Pazartesi, haftaya Merkür’ün retro öncesi durağan konumu ile başlıyoruz. Koç burcunda 26 Nisan’a kadar retro hareketinde olacak Merkür, bu süre içinde iletişimde aceleci olmamamız gerektiğini söylüyor. Geçmişten gelen ve çözülmemiş rekabet içeren durumlarla, benlik savaşları ile karşılaşabiliriz. Nisan ayı pot kırmaya çok müsait bir zeminde geçecek. Saman alevi öfkelerden, sonunu düşünmeden hızlı verilen kararlardan uzak duralım.

Haberin Devamı

2 Nisan Salı, Ay tüm gün Oğlak burcunda ilerleyecek. İşimize, sorumluluklarımıza odaklı olacağız. Günün ilk yarısı tecrübeli kişilerden destek almak, ticari ya da eğitimle ilgili işleri ilerletmek için uygun. Akşam saatlerinde sözlerimize dikkat edelim, istemeden kırıcı olabiliriz.

3 Nisan Çarşamba 08:40-12:10 arasını yeni bir işe başlamak, önemli bir karar almak yerine mevcut işleri tamamlayarak değerlendirebiliriz. Venüs ile Neptün’ün kavuşumu daha romantik, merhametli ve yüksek sezgili olma hali verecek. Özellikle öğleden sonra ilişkilerdeki sorunları çözümlemek, küslükleri bitirmek için destekli saatler.

4 Nisan Perşembe Ay Kova burcunda ilerleyecek. Gün genelinde kararlarımıza karışılmasını çok istemeyebiliriz. Öğle saatleri daha rahat bir akış olduğundan önemli karar ve konuşmalarımızı bu zaman dilimine denk getirebiliriz. Akşam saatlerinde ise fikirlerimizde daha ısrarcı olmaya, konuları büyütmeye daha yatkınız.

5 Nisan Cuma günü ise 14:15 sonrasını daha rahat değerlendirebiliriz. İlişki kurma tarzımızı belirleyen Venüs 5-29 Nisan tarihlerinde Koç burcunda ilerleyecek. Venüs bizlere, doğum haritalarımızda bulunduğu burcun ve evin temsil ettiği konular üzerinden ilişki kurma şekli verir. Gökyüzünde ilerlerken de hepimizin sevgi alma verme şekline ayrıca etki eder.

29 Nisan’a kadar ilişkilerimizde mücadeleci ve sabırsız davranabiliriz. Gerçekten kendimiz için neyin değerli olduğuna odaklanmayı tercih edeceğiz. İsteklerimizi daha baskın ifade ederken rekabetçi tutum içinde olabiliriz. Merkür’ün de retro sürecine eşlik edecek Venüs, ilişkiler konusunda fevri kararlar almamıza sebep olabilir. Bu yüzden özellikle Nisan ayında ilişkilerimizde alacağımız kararlarda aceleci olmayalım.

Haberin Devamı

6 Nisan Cumartesi, Venüs Plütonla destekli bir açı yapacak. Akşam saatlerinde sosyal ortamlarda daha aktif ve etkin olacağız. Günün ilk yarısında ise sularla ilgili sorunlar ya da bağışıklık sistemi hassasiyetleri yaşanabilir.

7 Nisan Pazar, 14:25’e kadar olan süreci manevi konularla, romantik paylaşımlarla değerlendirebiliriz. Günün ikinci yarısında da daha hareketli ve sosyal olmayı tercih edeceğiz.

1 Nisan haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında gerek ilişkilerinizde gerekse özel hayatınızda karar verirken olayları yavaştan almaya gayret edin. Çarşamba sezgilerinizi, iç sesinizi, hatta gördüğünüz rüyaları dikkate alabilirsiniz. Hafta sonu ise gruplar içinde oldukça aktif olacaksınız.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BOĞA

Gizli saklı konularla, hatta gizli düşmanlıklarla karşılaşma ihtimalinizin yüksek olduğu bu hafta iletişimde aceleci olmamaya dikkat edin. Hafta ortasında arkadaşlarınızla vakit geçirmek, hayalini kurduğunuz konularla ilgilenmek size iyi gelecek.

YÜKSELEN İKİZLER

Haftanın ilk günleri arkadaşlarınızla olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalara açık olacağınızdan temkinli olun. İşinizle ilgili vereceğiniz kararlarda gerçekçiliği elden bırakmayın. Hafta sonu ise daha keyifli paylaşımlar, seyahatlerle olumlu geçecek.

YÜKSELEN YENGEÇ

İş yerindeki iletişimde daha dikkatli olmanız gereken bu hafta otorite figürleri ile de tartışmamaya gayret edin. Hafta ortasında hukuki ya da eğitimle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Hukuki konularda, yurt dışı bağlantılı işlerde aksamaların gündeme gelebileceği bu haftayı eski konuları çözümlemekle geçirebilirsiniz. Harcamalarınız konusunda iyi hesap yaptığınıza emin olarak ilerleyin. İkili ilişkilerde ise olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Atlanmış ödemelerle, unutulmuş işlerle ilgilenmeniz gerekecek bu hafta düşünmeden harcama yapmamaya dikkat edin. İkili ilişkileriniz daha anlayışlı ve romantik ilerleyecek. Çalışma arkadaşlarınızla olan sorunları da bu hafta çözebilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar yaşanabileceğinden temkinli konuşmaya gayret edin. Bel, böbrek hassasiyetleri, vücutta ödem yaşanabilir. Hafta sonu ise özel hayatınız daha keyifli geçecek.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında süregelen sağlık sorunları ile uğraşmanız gerekebilir. Çalışma ortamınızda bilgi paylaşımlarında dikkatli olun. Aşk hayatınızda sürpriz, güzel gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu ise evinizle ilgili yapmak istediğiniz düzenlemeleri tamamlayabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Haftanın ilk günleri özel hayatınızda ya da çocuklarınızla olan iletişimde temkinli olun. Fevri çıkışlardan ve sert kararlardan sakının. Ailenizle ve evinizde vakit geçirmek size iyi gelecek. Hafta sonunu yakın arkadaşlarla, eğlenceli aktivitelerle değerlendirmek isteyeceksiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Ailevi konularda halledilmemiş durumların tekrar gündeme geleceği bu hafta evinizle de daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Kardeşleriniz ya da yakın arkadaşlarınız size destek olacak. Hafta sonu ise aile içinde kendinizi daha etkin hissedeceksiniz.

YÜKSELEN KOVA

Trafikte ve tüm iletişim kanallarında temkinli olmanız gereken bu hafta yatırımlarınız konusunda şanslısınız. Yakın arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Hafta sonu kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Haftanın ilk günleri finansal konularda aceleci karar almamaya dikkat edin. İsteklerinizi gerçekleştirebilmek için destekli olduğunuz bu hafta hiç ummadığınız kişilerden yardım alabilirisiniz.

Hepimize huzurlu geçecek bir hafta olması dileğimle, sevgiler.