Oynatma Listesi
HABERLER

Sidney'de AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Avustralya'nın Sidney kentinde bulunan bir alışveriş merkezinde henüz kimliği belirlenmeyen bir kişi çok sayıda insanı bıçaklayarak öldürdü. Polis terör saldırısı olabileceğinden şüpheleniyor.

Avustralya polisi Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Sidney'deki kalabalık bir alışveriş merkezinde "birden fazla kişinin" bıçaklandığına dair raporlar aldıklarını söyledi. Söz konusu gelişme Westfield Bondi Junction alışveriş merkezi kompleksinde meydana geldi bu bölgede ağırlıklı olarak Yahudilerin yaşadığı hatırlatıldı. Alışveriş merkezi kilitlendi ve polis insanları bölgeden uzak durmaya çağırdı. AFP'ye konuşan bir kaynak polisin saldırganı vurarak öldürdüğünü öne sürdü. Avustralya basınında çıkan haberlerde ise en az 6 kişinin yaşamını yitirdiği belirtiliyor.

İLK OLARAK ANNE VE BEBEĞİNE SALDIRDI

Yerel medyada yapılan haberlerde ayrıca saldırganın ilk kurbanlarının bir anne ve bebeği olduğu söyleniyor. Annenin hayatını kaybettiği bebeğin ise ağır yaralandığı gelen bilgiler arasında.

SALDIRGANIN ÖLDÜĞÜ DOĞRULANDI

Avustralya medyası ve sosyal medyada çıkan haberlerde söz konusu saldırganın öldüğü doğrulandı, X'de çıkan fotoğraflarda şahsın kanlar içinde yerde yattığı görüldü.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER