Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da

Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. Yeni bölüm ikinci fragmanında, "Efsane görü dönüyor!" mesajı verildi.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yeşilçam’ın duayen ismi Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar’ın 18'inci sezon, 672’nci bölümüne ilişkin yeni tanıtım filmi gündem oldu.

"SEN SÖYLE; MESUT MU, DEĞİL Mİ?"

Fragmanda, yüzü belli olmayan gizemli bir karaktere yer verildi. Arif Müdür’ün, Rıza Baba’ya, "Sen söyle; Mesut mu, değil mi? dediği anlar ekrana geldi,. Bu görüntüler, dizinin efsanevi karakteri Mesut Komiser’e benzetildi. Polis köpeği Garip’in, Mesut Komiser’in kokusunu algılayıp koştuğu da görüldü.

Tanıtımın Kanal D’de yayınlanmasıyla birlikte Şevket Çoruh’un diziye geri döneceği haberleri sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Çoruh ve dizinin adı bir anda X hesabında Trend Topic (TT) listelerinde yer alırken, izleyicilerden binlerce yorum geldi.

 

Usta oyuncu Şevket Çoruh’un yakın zamanda 16 sezon 632 bölüm oynadığı Arka Sokaklar’ın resmi hesabını takibe alması da dikkat çekti. Gözler şimdi Arka Sokaklar’ın 26 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümüne çevrildi.

 

Kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu gibi usta isimleri buluşturan ve 18 sezon boyunca ekranda olan Arka Sokaklar’ın, yeni sezonda devam edip etmeyeceği gizemini koruyor.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER