Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum Milli güreşçi Taha Akgül, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda hedefinin ikinci kez altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.
18.04.2024 Güreş
Paris hayal oldu
Paris hayal oldu Türkiye, Olimpiyat Ön Elemesi final maçında Hırvatistan’a yenildi, 2024 Paris biletini kaçırdı. Konuk ekip yüksek dış şut yüzdesi, pota altı etkinliği, tempoyu istediği gibi ayarlaması ile baştan sona üstün götürdüğü maçı farklı kazandı.
21.08.2023 Milli Takım
Fenerbahçe'den 2024 Paris Olimpiyatları öncesi sporculara başarı dileği
Fenerbahçe'den 2024 Paris Olimpiyatları öncesi sporculara başarı dileği 2024 Paris Olimpiyatları öncesi Fenerbahçe Kulübü, olimpiyatlar için kota mücadelesi veren tüm sporculara başarılar diledi.
2.08.2023 Beşiktaş
Tuğba Şenoğlu İvegin, Japonya sonrası adresini açıkladı!
Tuğba Şenoğlu İvegin, Japonya sonrası adresini açıkladı! VakıfBank ile kazanılabilecek tüm kupaları kazanan, kısa sürede kariyerinde unutulmaz başarılara imza atan Tuğba Şenoğlu İvegin, bu sezon Japonya’da yepyeni bir döneme başladı. Başarılı smaçör bu yeni macerasını, “Çok köklü bir kültür, bambaşka bir hayat felsefesi ve elbette bambaşka bir mutfak” sözleriyle anlattı. Milli sporcu, Japonya sonrası yeni adresini duyurdu.
27.02.2023 Voleybol