Gizemli Ölüm

Gizemli Ölüm

Son dakika gizemli ölüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gizemli ölüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gizemli ölüm haber sayfamızda...

Gizemli Ölüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 321 gizemli ölüm haberi bulunmuştur.
Karşıdan karşıya geçerken şüpheli ölüm! Olayın arkasında Rusya mı var?
Karşıdan karşıya geçerken şüpheli ölüm! Olayın arkasında Rusya mı var? Yaklaşık bir yıldır süren Rusya-Ukrayna savaşının başından beri çok sayıda Rus oligark ve eski siyasetçi şüpheli ölümlerle hayatını kaybetti. Bu ölümlere geçtiğimiz 5 Ocak'ta bir yenisi daha eklendi. Dağıstan Cumhuriyeti’nin eski başbakanı Magomed Abdulayev, şüpheli bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.
7.01.2023 Dünya
Topuklu ayakkabı da giydiler, makyaj da yaptılar! Kaddafi'nin gizemli 'ölüm melekleri'
Topuklu ayakkabı da giydiler, makyaj da yaptılar! Kaddafi'nin gizemli 'ölüm melekleri' Libya'da 42 yıl boyunca hüküm süren Muammer Kaddafi, hem Afrika'da hem de Arap dünyasında en uzun süre iktidarda kalan liderlerden biri oldu. Güneş gözlükleri, uzun sakalları ve giyim tarzıyla akıllara kazınan liderin kendine özgü tavırları sadece siyaset ve dış görünüşüyle sınırlı değildi. Kaddafi’nin sadece kadınlardan oluşan 'Amazon Muhafızları' da iktidarına dair akıllarda kalan en çarpıcı detaylardan.
13.12.2022 Dünya
Gökdelenlere bile tırmanan Fransız Tarzan! 12 yaşında izledi, bir daha vazgeçemedi
Gökdelenlere bile tırmanan Fransız Tarzan! 12 yaşında izledi, bir daha vazgeçemedi En zorlu hava koşullarında dahi doğada çıplak ayak koşturan, adeta bir maymun gibi daldan dala atlayan Leo Urban yaptıklarıyla izleyenlerin nefesini kesiyor. Ölümden dönmesine asla vazgeçmeyen ve yaşadığı deneyimleri Instagram hesabından da paylaşan 'Fransız Tarzan'ın hikâyesi ise oldukça ilginç.
13.12.2022 Dünya
İki öğün beslenmek sağlıklı mı? Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu: 4 saat aç kalarak gençleşin
İki öğün beslenmek sağlıklı mı? Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu: 4 saat aç kalarak gençleşin Kilo kontrolüne yardımcı oluyor, şekeri dengeleniyor, insülin direncini kırıyor. Kandaki zararlı yağların yakılarak enerji olarak kullanılmasını sağlıyor, gençlik genlerini aktif hale getiriyor. Bu saydıklarımızın hepsi günde iki öğün beslenme sonucunda gerçekleşiyor. Peki, iki öğün sistemi nasıl uygulanıyor? Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu tüm detaylarıyla anlattı.
13.12.2022 Gündem
Esra ve Emel'in feci sonu! Ülke kız kardeşleri konuşuyor
Esra ve Emel'in feci sonu! Ülke kız kardeşleri konuşuyor Kimseyle gereksiz diyaloglara girmiyor, vakitlerinin çoğunu evin içinde adeta parmak uçlarında hareket ederek geçiriyorlardı. Yepyeni bir başlangıç yapmak için bu ülkede şanslarını denemek istemişlerdi. Başlangıçta her şey yolunda gidiyordu. Fakat son dönemde gitgide daha da tedirgin olmaya başladılar. Sanki başlarına gelecek olan olayı hissetmiş gibiydiler.
2.08.2022 Dünya
Esra ve Emel'in feci sonu! Ülke kız kardeşleri konuşuyor
Esra ve Emel'in feci sonu! Ülke kız kardeşleri konuşuyor Kimseyle gereksiz diyaloglara girmiyor, vakitlerinin çoğunu evin içinde adeta parmak uçlarında hareket ederek geçiriyorlardı. Yepyeni bir başlangıç yapmak için bu ülkede şanslarını denemek istemişlerdi. Aslında her şey yolunda gidiyordu ilk başta. Fakat son dönemde gitgide daha da tedirgin olmaya başladılar. Sanki başlarına gelecek olan olayı hissetmiş gibiydiler.
1.08.2022 Haberler
Uber ile evinden ayrılıp ortadan kayboldu! 5 saat sonra sır ölüm
Uber ile evinden ayrılıp ortadan kayboldu! 5 saat sonra sır ölüm Uber şoförüyle evinden ayrılıp ortadan kaybolan 21 yaşındaki genç kızın cansız bedeni sabahın erken saatlerinde bir hastane önünde bulundu. Ancak onu oraya kimin götürdüğü belli değildi. Şüpheli ölümün bir cinayet mi yoksa intihar mı olduğu hâlâ polisler tarafından araştırılıyor.
1.03.2022 Dünya
77 sayfada feci son! Kızlarının hayatını kurtarmak için yaptıkları da tek tek anlatıldı
77 sayfada feci son! Kızlarının hayatını kurtarmak için yaptıkları da tek tek anlatıldı ABD'de doğa yürüyüşüne çıkan çift, yeni doğmuş bebekleri ve köpekleriyle birlikte feci şekilde hayatlarını kaybetti. Ölümlerin ardından hazırlanan 77 sayfalık rapor sır perdesini aralarken, Bölge Şerifi Jeremy Briese, gazetecilere yaptığı açıklamada şaşkınlığını gizleyemedi: "Bu 20 yıldır tanık olduğum ilk olay..."
20.03.2022 Dünya
Feci sonun gizemi çözüldü! 1 yaşındaki kızlarını kurtarmak için bunu denemişler ama...
Feci sonun gizemi çözüldü! 1 yaşındaki kızlarını kurtarmak için bunu denemişler ama... Yürüyüşe çıkan çift, yeni doğmuş bebekleri ve köpekleriyle hayatlarını kaybetti. 77 sayfalık rapor, sır perdesini araladı.
6.12.2021 Haberler
Berlin'deki Rus Büyükelçiliği'nde gizemli ölüm
Berlin'deki Rus Büyükelçiliği'nde gizemli ölüm Rusya'nın Berlin Büyükelçiliğinde görevli bir diplomatın üst katlardan düşerek ölmesi soru işaretlerini beraberinde getirdi. Diplomatın aslen Rus iç istihbarat teşkilatı FSB'ye çalıştığı belirtiliyor.
6.11.2021 Dünya
Esenyurt’ta gizemli ölüm!
Esenyurt’ta gizemli ölüm! İstanbul Esenyurt’ta 2 gündür kayıp olan 38 yaşındaki Şemsettin Görünmek, bir apartmanın boşluğunda ölü bulundu. Ölüm haberini alan akrabaları bina önüne gelerek şok yaşadı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı. Şemsettin Görünmek’in ise yeni evli olduğu öğrenildi.
16.12.2019 Haberler
Esenyurt’ta gizemli ölüm!
Esenyurt’ta gizemli ölüm! İstanbul Esenyurt’ta 2 gündür kayıp olan 38 yaşındaki Şemsettin Görünmek, bir apartmanın boşluğunda ölü bulundu. Ölüm haberini alan akrabaları bina önüne gelerek şok yaşadı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı. Şemsettin Görünmek’in ise yeni evli olduğu öğrenildi.
16.12.2019 Gündem
'Gizemli' ölümler sürüyor
'Gizemli' ölümler sürüyor ABD'de elektronik sigara kullanımından kaynaklandığı tahmin edilen 'gizemli akciğer hastalığı' sebebiyle hayatını kaybedenlerni sayısı 6'ya çıktı.
11.09.2019 Dünya
Mezarlıkta gizemli ölüm!
Mezarlıkta gizemli ölüm! Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Melik D.'nin, mezarlıkta başından tabancayla vurulmuş cesedi bulundu. Melik D.'nin intihar mı ettiği, yoksa cinayeti mi kurban gittiği araştırılıyor.
20.03.2019 Gündem
Son dakika: Silivri'de esrarengiz olay! 20 gündür her gün bir tanesi ölüyor...
Son dakika: Silivri'de esrarengiz olay! 20 gündür her gün bir tanesi ölüyor... İstanbul Silivri'de cezaevi ile Kınalı gişeler arasında yaklaşık 20 gündür nedeni bilinmeyen kuş ölümleri yaşanıyor. Doğan, Şahin, Atmaca, Baykuş gibi kuşların ölüleri yol kenarındaki araziye serili şekilde bulunuyor. Otoyol ayrımından kamyoncuların kullandığı kantar mevkii yönüne doğru arazi kenarında ölü şekilde bulunan kuşların ölüm nedeni araştırılıyor.
10.12.2018 Gündem
Saldırılarla sarsılan Belçika’da gizemli ölüm
Saldırılarla sarsılan Belçika’da gizemli ölüm Belçika’daki Tihange nükleer güç santralinde bir güvenlik çalışanının ölü bulunduğu, personel kimlik kartının çalındığı bildirildi.
26.03.2016 Dünya
Neo-Nazi davasında 3. gizemli ölüm
Neo-Nazi davasında 3. gizemli ölüm Almanya’da 2000-2007 yılları arasında 8’i Türk 10 kişiyi öldüren neo-Nazi ‘Nasyonal Sosyalist Yeraltı’ (NSU) terör örgütünün işlediği cinayetleri araştıran komisyona ifade veren 20 yaşındaki tanık ölü bulundu.
30.03.2015 Dünya
‘Türk mafyası   öldürdü’ iddiası
‘Türk mafyası öldürdü’ iddiası Hafta başında Londra’daki evinin 4. katından düşerek ölen işadamının, intihar etmediği, yüklü miktarda borçlandığı Türk mafyası tarafından öldürüldüğü öne sürüldü
12.12.2014 Gündem
İstanbul Üsküdar'da gizemli ölüm
İstanbul Üsküdar'da gizemli ölüm Üsküdar'da, tatilden dönen bir kişi, evinin kapısında silahla vurulmuş olarak bulundu. Ölen kişinin yanındaki yıkanmış ve ütülenmiş elbiseler ise dikkat çekti. Polis, esrarengiz ölümün sırrını çözmek için geniş çaplı inceleme başlattı.
19.06.2014 Gündem
Savarona baskının ardından gizemli ölüm iddiasına yanıt
Savarona baskının ardından gizemli ölüm iddiasına yanıt Fethiye Savcısı: Ailesi cinayet iddiasında bulundu, soruşturma açtık
20.10.2010 Gündem
Herkesin yüzünde aynı korkunç ifade vardı! En gizemli olay: Ourang Medan
Herkesin yüzünde aynı korkunç ifade vardı! En gizemli olay: Ourang Medan Denizde usulca seyreden geminin akıbeti başka bir gemiden gelen yardım sinyaliyle değişti. Kurtarma telaşıyla hızla olay yerine ulaşanları, buradaki insanların hatta köpeğin bile yüzünde beliren o korkunç ifade bekliyordu. Bu gemide sağ kalan tek canlı bile yoktu. Sırrı çözülemeyen olayın ardındaki ihtimaller ise tüyler ürpertiyor.
14.01.2024 Yaşam
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat
'Kara çiçek' sırrı çözdü! Kimliği belli oldu, şoke edici detaylar var
'Kara çiçek' sırrı çözdü! Kimliği belli oldu, şoke edici detaylar var Ailesi kaybolduktan sonra bir daha haber alamadı, polisin 31 yıl sonra paylaştığı fotoğraftaki detay kurbanın kim olduğunu ortaya çıkardı.
16.11.2023 Dünya
Sapkın tarikatın 'ölümsüz bebek' yalanı! 'Hayatı boyunca 2 kelimeyi duymayacak'
Sapkın tarikatın 'ölümsüz bebek' yalanı! 'Hayatı boyunca 2 kelimeyi duymayacak' Masum bir bebeğin ölümsüzlük arayışına alet edilmesi beraberinde tuhaf ritüelleri olan sapkın bir tarikatın varlığını da gözler önüne serdi. İşte hayatı boyunca 2 kelimeyi duymazsa sonsuza dek yaşayacağı söylenen küçük kızın başına gelenler.
13.11.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gizemli Ölüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.