Geri Dön

Nar Lokantası'nda Ramazan ziyafeti!

Nar Lokanta’nın iftar sofrası Ramazan ayında yine her zamanki gibi birbirinden lezzetli iftariyelikler ve klasik Türk mutfağının enfes yemekleri ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Nar Lokantası'nda Ramazan ziyafeti!

Şık ambiyansı, özel sunumu ile misafirlerini ramazan boyunca ağırlayacak olan Nar Lokanta’nın mönüsünde Anadolu mutfağının zengin lezzetlerini damak zevkimize sunan Nar Gourmet’in özel ürünleri yer alıyor.

Nar Gourmet’in eşşiz reçel, marmelat ve pekmezleri, yöresel peynir ve zeytin çeşitleri ve taş fırında pişmiş Ramazan pidesinin ardından Malhıtiye çorbası veya otlu çorbası ile başlayan iftar yemeği, etli soğan dolma, içli köfte ve saray usulü peynirli su böreği gibi ara sıcaklar ve seçmeli ana yemekler ile devam ediyor.

Külbastı, kaşarlı köfte, tavuk pirzola ve sote sebze ve domatesli pilavdan oluşan Karışık Izgara Tabağı veya Sakızlı dana yahni kabaklı patlıcan beğendi ve ızgara gibi ana yemekler de menüde yer alıyor.

Nar, demirhindi, ahududu şerbetleri ve zencefilli limonata şerbetleri gibi geleneksel şerbetler ile taçlandırılan iftar yemeğinin sonunda ise Nar Lokantasının tatlı büfesinde, birbirinden muhteşem tatlılar misafirlerini bekliyor.

Kişi başı 95 TL (KDV dahil) olan Ramazanın vazgeçilmezi İftar yemekleriniz için www. narlokanta.com adresinden yerinizi ayırtabilirsiniz.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber