Almanya Bundesliga Xabi Alonso tercihini yaptı! İşte yeni takımı

Xabi Alonso tercihini yaptı! İşte yeni takımı

05.03.2024 - 14:08 | Son Güncellenme:

Bayer Leverkusen ile Almanya'da fırtınalar esitren Xabi Alonso yeni takım tercihini yaptı. Alman basını genç teknik adamın yeni adresini duyurdu.

Xabi Alonso tercihini yaptı İşte yeni takımı

Xabi Alonso, Bayer Leverkusen ile Bundesliga'daki 11 yıllık hegemonyasına son vermek üzere. Genç teknik adam önderliğindeki Bayer Leverkusen, bitime 10 hafta kala en yakın takipçisi Bayern Münih'in 10 puan önünde 64 puanla lider konumda bulunuyor. Bayer Leverkusen, Xabi Alonso ile mutlu sona ulaşırsa tarihinde ilk kez Bundesliga'yı zirvede tamamlamış olacak.

Haberin Devamı

Xabi Alonso'nun bu başarısı kısa süre içinde büyük bir teknik direktör krizi yaşayan Bayern Münih ile sezon sonunda Jürgen Klopp ile yollarını ayıracak olan Liverpool'un dikkatini çekti. İki kulüp Xabi Alonso'yu teknik direktörlük görevine getirmek için girişimler başladı.

ALMANLAR, XABI ALONSO'NUN TERCİHİNİ DUYURDU

Almanya'dan Sky'ın haberine göre Xabi Alonso'nun Bayern Münih'le yaptığı ilk görüşme olumlu geçti ve Liverpool yerine Bayern münih'i tercih etti. Habere göre Alonso, Klopp'un Liverpool'daki başarısını sürdürmesinin kariyeri açısından büyük bir risk olduğunu düşünüyor.