Dünyadan Futbol Ronaldo'dan Messi'nin aldığı Ballon d’Or ödülüne şok tepki!

Ronaldo'dan Messi'nin aldığı Ballon d’Or ödülüne şok tepki!

31.10.2023 - 15:54 | Son Güncellenme:

Arjantinli süperstar Lionel Messi, kariyerinde 8'inci kez Ballon d’Or ödülünün sahibi oldu. Arjantinli yıldızın yeşil sahadaki ezeli rakibi Cristiano Ronaldo, Messi'nin aldığı Ballon d’Or ödülüne gelen bir yoruma flaş bir yanıt verdi.

Ronaldodan Messinin aldığı Ballon d’Or ödülüne şok tepki

Inter Miami'de forma giyen Arjantinli süperstar Lionel Messi, dün Paris'te düzenlenen ödül töreninde kariyerinin 8'inci Ballon d’Or'unu kazandı. Messi'nin yeşil sahalardaki ezeli rakibi Cristiano Ronaldo, Arjantinli yıldızın aldığı ödüle gelen bir yoruma şoke eden bir yanıt verdi ve tüm dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

ÖDÜL SONRASI MARADONA'YI UNUTMADI

Arjantin Milli Takımı'yla birlikte Dünya Kupası'nda şampiyonluk yaşayan Lionel Messi, Ballon d'Or 2023'ün sahibi oldu. Yıldız futbolcu, kariyerinde 8'inci kez Ballon d'Or kazandı.

Lionel Messi, Ballon d'Or ödülünü Inter Miami'nin sahibi David Beckham'dan aldı. Arjantinli yıldız ödülü kazandıktan sonra bir açıklamada bulundu. Lionel Messi teşekkür konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bu ödülü kazanmamda takım arkadaşlarımın çok büyük katkısı var. Arjantin ile çok büyük başarılar kazandık. Dünya Kupası'nı kazanmamız bunun önemli noktalarındandı. Uzun yıllar futbol oynadım ve kariyerim boyunca çok özel anlar yaşadım. Dünya Kupası'nı kazanmak çok önemliydi. Arjantin'i şampiyonluğa taşıdığımız için çok gururluyum. Eşime, aileme ve beni destekleyen tüm taraftarlarla teşekkür ederim. Dünya Kupası benim rüyamdı. Çok uzun yıllar bekledim. Maradona, en iyisi. Doğum günün kutlu olsun Diego!"

Haberin Devamı

RONALDO'DAN ŞOKE EDEN TEPKİ!

Lionel Messi ile birlikte dünya futbolunun son 20 yılını domine eden Cristiano Ronaldo, Messi'nin 8'inci kez kazandığı  Ballon d’Or ödülüne gelen eleştirel bir yoruma şoke eden bir tepki verdi.

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi'nin kazandığı Ballon d'Or hakkında Real Madrid yorumcusu Tomás Roncero'nun sözlerine gülerek yanıt verdi.

Tomás Roncero'nun palyaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Bildiğimiz şey oldu, zaten Messi'ye bir Ballon d'Or daha vereceklerdi. Miami'de emekli olmaya gitti. Dünya Kupası'nı kazandı, evet ama 6 penaltıyla. Dünya Kupası 10 ay önceydi, kasım ayındayız. Messi'nin aslında 5 Ballon d'Or'u olmalıydı. Iniesta ve Xavi'nin, bir sezonda 6 kupa kazanan Lewandowski'nin ve en iyi golcü olan Haaland'ın ödüllerine sahip."

Ronaldodan Messinin aldığı Ballon d’Or ödülüne şok tepki

ÖDÜL TÖRENİ SONRASI MESSI'DEN KÜFÜR!

Twitch yayıncısı Ibai Llanos, üst üste ikinci yıl Ballon d'Or galasını Twitch kanalından yayınladı. Leo Messi ve Aitana Bonmatí'nin dünyanın en iyisi olarak açıklandığı geceyi yorumladı ve etkinlikten önce ve sonra birçok kahramanla konuşma fırsatı buldu. Messi, Ibai Llanos'un canlı yayınına katılarak Llanos'u hiç beklemediği şekilde azarladı. Bu anlar binlerce kişi tarafından canlı takip edildi.

Haberin Devamı

İspanyol basınında yer alan habere göre birkaç hafta önce Ibai, YouTube'a 30 Ballon d'Or adayıyla ilgili bir video yükledi. Video, adayların her birine özel mesaj yazıp kaçının ve kimin cevap verdiğini görmekten oluşuyordu. Bunu yaparken, Ibai bazılarıyla olan ilişkisi hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Bunlardan biri de videoda yer alacağını bilmeden Ibai'ye yanıt veren Messi'ydi.

Lionel Messi, Ibai Llanos'un kendisi hakkında söylediklerinde Llanos'un canlı yayınına katılarak cevap verdi.

"SANA KIZGINIM"

Ibai'nin ona ilk soruyu sormasına fırsat vermeden Messi söze girdi ve "Sana kızgınım. Geçen gün yaptığın şey hoşuma gitmedi. Mesajları gösterdin ve her şeyi halka açıkladın. Şimdi sana cevap vermeyeceğim. Senin mahremiyetin yok" şeklinde konuştu.

Ibai ise Messi'nin sözlerine aralarındaki mesajlaşmaların geri kalanını göstermediğini açıklayarak cevap verdi. Ibai Llanos, "Bana geri dönüş yapacağını belirttiğin konuşmanın ekran görünütüsünü aldım." dedi.

Haberin Devamı

Ronaldodan Messinin aldığı Ballon d’Or ödülüne şok tepki

MESSI'DEN KÜFÜR!

Bu esnada Lionel Messi, Ibai Llanos'a canlı yayında küfür ederek "Bak o.... ç.... konuyu nasıl değiştiriyor..." sözlerini kullandı. Messi'nin Llanos ile aralarındaki samimiyete dayanarak küfür ettiği kısa sürede anlaşıldı ve ikili, Messi'nin bu küfüründen sonra karşılıklı kahkaha attı.

Yazarlar