Futbol Namoğlu bıraktı

Namoğlu bıraktı

13.02.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Son dönemlerde ağır eleştiriler alan MHK başkanı istifa kararı aldı.

Namoğlu bıraktı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile dün bir telefon görüşmesi yapan Yusuf Namoğlu, görevden ayrılacağını resmen bildirdi. Namoğlu,“Bu haftaki atamaları yapıp ondan sonra istifa edeceğiz. Çok düşündüm. Geçmişte yaptığımız olumlu şeylere zarar vermemek adına bu karara vardım” dedi.

Haberin Devamı

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu, görevinden istifa edeceğini açıkladı.Kayserispor-Fenerbahçe maçında Alper Ulusoy’un, Galatasaray- Trabzonspor karşılaşmasında ise Ümit Öztürk’ün kötü performansları sonrası ağır eleştirilerin odak noktası olan Namoğlu, son dönemlerde büyük tepki çeken hakem kararlarının ardından koltuğu bırakmaya hazırlanıyor.

Namoğlu’nun dün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’i arayarak istifa kararı aldığını ilettiği, resmi dilekçesini bugün sunacağı bildirildi. TRT Spor’a konuşan Namoğlu, “Ben daha resmi olarak TFF’ye istifamı vermedim. Yarın (bugün) vereceğim. Bu haftaki atamaları yapıp ondan sonra istifa edeceğiz. Ayrılacağımızı ilan ettim. Çok düşündüm, Türk futboluna daha iyi hizmet etmek adına istifa kararı aldım. Geçmişte yaptığımız olumlu şeylere zarar vermemek adına istifa edeceğiz. Artık geri dönüş yok” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Namoğlu’nun yerine gelecek ismi yönetim kurulu toplantısında masaya yatıracağı ve en geç önümüzdeki hafta başı yeni MHK başkanının kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi.

Yazarlar