Magazin Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşkı sona erdi! Sosyal medyada radikal hamle

Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşkı sona erdi! Sosyal medyada radikal hamle

06.01.2024 - 18:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile oyuncu sevgilisi Devrim Özkan'ın ilişkilerini noktaladığı öğrenildi. Sosyal medyanın gündemindeki çift çarpıcı bir hamlede bulundu.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşkı sona erdi Sosyal medyada radikal hamle

Lucas Torreira ile oyuncu sevgilisi Devrim Özkan'ın aşkının sona erdiği ortaya çıktı. Uruguaylı futbolcu ile ünlü oyuncu, sosyal medyadan yaptıkları hamleyle herkesi şoke etti.

Haberin Devamı

Devrim Özkan ile Lucas Torreira arasındaki aşk geçtiğimiz yaz ABD'de objektiflere takılmıştı. 25 yaşındaki ünlü oyuncu, "Torreira ile Miami'de görüntülendiniz. Konu hakkında ne söylemek istersiniz" sorusuna şu cevabı vermişti: "Her şey göründüğü gibi."

Lucas Torreira ile Devrim Özkan arasındaki aşk bu sözler sonrası resmiyet kazanmıştı. Uruguaylı orta saha, sevgilisi Devrim Özkan'ın yeni dizisini çiçek göndererek tebrik etmişti. Devrim Özkan, Lucas Torreira'nın bu hediyesini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Lucas Torreira'nın Devrim Özkan'a gönderdiği hediyedeki İspanyolca mesaj dikkat çekmişti: "Parlamayı asla bırakmıyorsun. Sen dünyadaki en iyi aktrissin. Seni seviyorum küçük maymun, sen benim hayatımın aşkısın."

Haberin Devamı

Devrim Özkan'ın kendisini öperken verdiği pozu yayınlayan Lucas Torreira, kalp emojisiyle birlikte "Seni seviyorum" notunu düşmüştü. Uruguaylı orta sahanın bu paylaşımı kısa sürede büyük ilgi görmüştü.

TAKİBİ BIRAKTILAR

Lucas Torreira ile Devrim Özkan'ın ilişkisinin sona erdiği ortaya çıktı. İkilinin sosyal medya hesaplarından birlikte yer alan fotoğrafları kaldırması sonrası, birbirlerini takip etmeyi bıraklamalrı dikkat çekti.

Bu hamlenin ardından ikili arasındaki ilişkinin sona erdiği yorumları yapıldı. Sosyal medyada ayrılık haberleri yayılırken Lucas Torreira'nın paylaşımı dikkat çekti.

Tecrübeli orta saha paylaşımı*na "Konsantrasyon" notunu düştü. Bu paylaşımın ardından Lucas Torreira'nın sadece Galatasaray'a odaklandığına dair yorumlar yapıldı.