Haberin Devamı

Trabzonspor, Papara Park’ta taraftarından yoksun oynadığı maçta EMS Yapı Sivasspor’a yenilmekten kurtulamadı. Karadeniz ekibi, 5-4-1 dizilişiyle oynayan rakibi karşısında ilk dakikalarda pozisyon bulmakta zorlansa da 25’ten sonra kontrolü ele geçirdi. Visca 25’te pasını gönderdi, Pepe bıraktı, Umut Güneş’in şutunda Nikolic topu köşeden çıkardı. Sivas’ın 31’de gelişen atağında Koita köşeyi denedi, Uğurcan geçit vermedi.
Meunier 33’te vuruşunu yaptı, savunmadan seken topu Nikolic güçlükle kornere yolladı. 33. dakika dolmadan bu kez Trezeguet röveşatayla topu ağllara göndermek istedi, top az farkla auta gitti. 45’te Visca’nın harika pasıyla başlayan atakta Umut Güneş çok sert vurdu, Nikolic topu yumrukladı. 45+2’de Murat karşı karşıya pozisyonda topu üstten dışarı yolladı.
Asist Manaj’dan geldi
Sivas ikinci yarıya hızlı başladı. Manaj 52’de iki kişiden sıyrıldıktan sonra pasını bıraktı, Uğurcan’la karşı karşıya kalan Queensy Menig topu köşeden ağlara yolladı: 0-1. Sivas bu golden sonra yarı sahasına çekilirken, Trabzon tüm hatlarıyla yüklendi. 79’da Mendy diziyle düzeltip çok sert vurdu, kaleci Nikolic müthiş bir kurtarışa imza atarak gole izin vermedi. Koita 89’da plaseledi, Uğurcan topu güçlükle kornere çeldi. Kalan sürede de rakibine şans tanımayan konuk Sivasspor üç puanı cebine indirdi.