Almanya Bundesliga Kim Min Jae'den Bayern Münih itirafı! 'Oynamadığım maçlar da olabilir'

Kim Min Jae'den Bayern Münih itirafı! 'Oynamadığım maçlar da olabilir'

16.03.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Bundesliga devi Bayern Münih'in yıldızı Kim Min Jae suskunluğunu bozdu. Güney Koreli stoper, Bavyera ekibinde yedek kalması hakkında konuştu.

Kim Min Jaeden Bayern Münih itirafı Oynamadığım maçlar da olabilir

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Napoli'de forma giyen ve şu anda kariyerine Bayern Münih'te devam eden Kim Min Jae açıklamalarda bulundu. Güney Koreli stoper, Bundesliga devindeki performansına dair konuştu.

Haberin Devamı

Bayern Münih'te yedek kalmasına dair soruya Kim Min Jae, "Daha önce yedek klama durumunu hiç yaşamadım ama bundan da bir şeyler öğrenebileceğimi düşünüyorum. Oynamıyor olmam tamamen kadrodan çıktığım anlamına gelmiyor. Sahaya her çıktığımda yeteneklerime güvenirim. Şu ana kadar birçok maçta oynadım. Bayern'de çok iyi oyuncular olduğu için oynamadığım maçlar da olabilir" cevabını verdi.

Sıkı çalışmaya devam ettiğini belirten Kim Min Jae, "Yeterince iyi olduğumu düşünmeme rağmen eskiden sahada daha çok yer alırdım. Şimdi iyi oynasam da oynamasam da takımın ve takım arkadaşlarımın performansına bağlı olarak yedek kalabileceğimi düşünüyorum. Yine de mutsuz değilim. Bayern Münih'te çok mutluyum. Her zamanki gibi sıkı çalışmaya devam ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

27 yaşındaki stoper bu sezon Bayern Münih'te 28 maça çıktı ve 2 bin 287 dakika sahada kaldı. Kim Min Jae bu karşılaşmalarda 1 gol ile 2 asist üretti.

Kim Min Jae'nin Bayern Münih ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 60 milyon euro.

Dooryong Elementary altyapısında yetişen Kim Min Jae daha sonra Gimhae Gaya, Namhae Haesung, Yeoncho, Suwon, Yonsei, Jeonbuk Hyundai, Beijing Guoan, Fenerbahçe ve Napoli'de oynadı. 27 yaşındaki stoper, Güney Kore Milli Takımı'nda 61 maça çıktı ve 4 gol sevinci yaşadı.