Magazin İspanyol yıldız Nico Williams için ihanet iddiası! 'Beni aldattı'

İspanyol yıldız Nico Williams için ihanet iddiası! 'Beni aldattı'

20.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Athletic Bilbao'nun genç yıldızı Nico Williams'ın adı bu kez ihanet iddiasıyla gündeme geldi. Real Madrid'in ilgi gösterdiği genç yıldızın eski sevgilisi, çarpıcı bir açıklamada bulundu.

İspanyol yıldız Nico Williams için ihanet iddiası Beni aldattı

La Liga ekiplerinden Athletic Bilbao'nun genç futbolcusu Nico Williams'la ilgili çarpıcı bir iddia geldi. Nico Williams'ın eski sevgilisi Lucia Correa, birlikte olduğu dönemde genç futbolcunun kendisini aldattığını dile getirdi.

Haberin Devamı

Lucia Correa, Nico Williams'ın kendisiyle birlikte olduğu dönemde başka sevgililerinin de olduğunu belirtti. Nico Williams'la kısa süreli bir ilişki yaşadıklarını dile getiren Lucia Correa, "4 ay birlikteydik ama sanki hiç orada değilmişim gibi geliyordu çünkü bence başkalarıyla da ilişkisi vardı" dedi.

Nico Williams'tan ayrılık sürecinde kararı kendisinin verdiğini vurgulayan Lucia Correa, "Ayrılma kararını ben aldım çünkü beni aldattı" diye konuştu. Lucia Correa'nın bu açıklamalarının ardından Nico Williams'tan herhangi bir cevap gelmedi.

İspanyol futbolcu bu sezon Athletic Bilbao formasını 10 maçta giydi. Nico Williams bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı. Genç oyuncu aynı süreçte 5 asist üretti.

Haberin Devamı

21 yaşındaki hücumcunun Athletic Bilbao ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Nico Williams'ın güncel piyasa değeri 40 milyon euro. İspanya Milli Takımı'nda 10 maça çıkan genç futbolcu, 2 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar