Fenerbahçe Kenan Yıldız gerçeği ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin kapısından döndü

Kenan Yıldız gerçeği ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin kapısından döndü

19.11.2023 - 18:48 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı'nın genç oyuncusu Kenan Yıldız'ın Juventus'a transfer olmadan önce Fenerbahçe'nin kapısından döndüğü iddia edildi.

Kenan Yıldız gerçeği ortaya çıktı Fenerbahçenin kapısından döndü

Juventus'un ve A Milli Futbol Takımı'nın genç yeteneği Kenan Yıldız, Almanya deplasmanında attığı golle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Genç futbolcunun kariyerine dair çok önemli bir detay ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Haber Global'in haberine göre; Bayern Münih'ten ayrıldıktan sonra Kenan Yıldız için Fenerbahçe ve Juventus'un da aralarında bulunduğu 10 kulüp teklif yaptı. Fenerbahçe'nin bu transferde ilerleme kaydeden 3 kulüpten biri olduğu ancak genç futbolcunun tercihini Juventus'tan yana kullandığı aktarıldı.

Kenan Yıldız gerçeği ortaya çıktı Fenerbahçenin kapısından döndü

18 yaşındaki hücumcunun sezon başında da Fenerbahçe'nin gündemine geldiği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin Kenan Yıldız için 10 milyon euroluk teklifte bulunduğu ancak bunun kabul edilmediği kaydedildi. Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'nin Kenan Yıldız transferine izin vermediği vurgulandı.

Kenan Yıldız bu sezon Juventus'ta 5 maça çıktı ve 36 dakika şans buldu. 18 yaşındaki hücumcunun Juventus'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Kenan Yıldız'ın güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Haberin Devamı

Yazarlar