Galatasaray Galatasaray - Demir Grup Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray - Demir Grup Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

18.10.2019 - 14:03 | Son Güncellenme:

Galatasaray Sivasspor maçı için heyecan dorukta. Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray sahasında Sivasspor'u konuk edecek. Galatasaray, Sivasspor maçında galibiyet arıyor. Peki, Galatasaray Demir Grup Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray - Demir Grup Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanalda

Süper Lig'in 8'inci haftasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak Galatasaray, bu maçı kazanarak kötü gidişe 'dur' demek istiyor. Son 5 resmi maçında 4 beraberlik ve bir mağlubiyet alan sarı kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim, Gençlerbirliği maçı sonrasında yaptığı açıklamalar ile kadroda değişime gideceğinin sinyallerini vermiş ve ocak ayını işaret etmişti. Son olarak 13 Eylül'de sahasında Kasımpaşa'yı mağlup eden Galatasaray, bu maçın ardından çıktığı 2 Şampiyonlar Ligi ve 3 Süper Lig karşılaşmasında galibiyet yüzü göremedi.

Haberin Devamı

Ligde yaptığı 7 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, topladığı 10 puanla haftaya 10. sırada girdi.

GALATASARAY - DEMİR GRUP SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Sarı kırmızılı takım bu akşam saat 20.30'da Türk Telekom Stadyumu'nda Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek. BEIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak maçı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera- Şener, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Donk, Seri, Feghouli, Jimmy Durmaz, Andone

SAKAT: Emre Akbaba, Lemina, Falcao*

CEZALI: Mariano 

DEMİR GRUP SİVASSPOR: Samassa- Goiano, Appindangoye, Caner, Uğur, Hakan Arslan, Mert Yandaş, Fernando, Emre, Abdou Traore, Yatabare

SAKAT: Rybalka

Haberin Devamı

FALCAO VE LEMINA, SİVAS'A KARŞI ZOR

Sarı kırmızılı takımın sezon başında kadrosuna kattığı Radamel Falcao ve Mario Lemina, bu hafta yapılan idmanlarda takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde özel çalışmalar yaptılar. Terim, bu iki oyuncuyu Sivasspor'a karşı kullanmayıp, Real Madrid maçına kadar hazır hale gelmelerini planlıyor. Christian Luyindama da bir süredir takımdan ayrı çalışırken, bu ismin de Sivasspor'a karşı oynanacak maçta forma giymesi şüpheli. Geçen sezon sakatlık geçiren ve hala tedavi süreci devam eden Emre Akbaba da kendisi için hazırlanan özel programla birlikte çalışmalarına devam ediyor.

MİLLİ TAKIMLARDA FİRE YOK

Galatasaray'da milli ara firesiz kapatıldı. Milli takımlara giden 7 oyuncu sakatlık yaşamadan takıma geri dönerken, milli takımlara gitmeyen oyuncular ise Demir Grup Sivasspor maçına odaklandı ve çalışmalarını sürdürdü.