Cadde İnci Taneleri'nde Cihan neye uğradığını şaşırdı! 'O benim üvey babam'

İnci Taneleri'nde Cihan neye uğradığını şaşırdı! 'O benim üvey babam'

03.05.2024 - 00:03 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 13. bölümü yayınlandı. Güngör gördüğünde sarılarak hasret gidermek isteyen Nusret'e ağır sözler söyledi. Azem biri tarafından takip edildiğini fark etti. Necmi, Aleyna'ya olan duyguları yüzünden hata yaptı. Cihan, Reyyaz'ın yanına geldiğinde neye uğradığını şaşırdı. İşte detaylar...

Nusret, Güngör'ü ilk defa görünce dayanamayarak sarılarak hasret gidermek istedi. Güngör mahallenin bütün çocuklarını yoldan çıkarttığını söyleyerek Nusret'e sitem etti.

Haberin Devamı

'İNCİ TANELERİ' SON BÖLÜM

Nusret duyduklarından sonra sinirlenerek kız kardeşinin sevgilisini otoparktan kovdu. Babasının kuaför dükkanında berber olmasını sonra da gelip kız kardeşi Hatice'yi isteyebileceğini ifade etti.

AYÇA SESİYLE BÜYÜLEDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Cihan neye uğradığını şaşırdı O benim üvey babam

ELİF, REYYAZ'IN KIZI ÇIKTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AZEM TAKİP EDİLİYOR

Azem otele gelirken takip edildiğini fark etti. Otele girdiğinde durumu İzzet'e anlatsa da beklediği şekilde yaklaşım görmeyince konuyu uzatmadı.

NEHİR, CİHAN'I GÖRDÜ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Cihan neye uğradığını şaşırdı O benim üvey babam

DİLBER TEFECİDEN PARA İSTEDİ

Dilber ile Yıldız günlerdir dükkan açmak için para bulmaya çalışıyorlar. Zerre de, ikiliye yardım etmek için çabalarken 'Yorgancı' dan borç para almaya karar verdiler. Yorgancı ilk etapta 100 bin lira verebileceklerini sonrasında duruma göre arttıracaklarını ve 100 bin TL'ye 29 günde yüzde 20 faiz uygulayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

EFKAR DAĞITTILAR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Cihan neye uğradığını şaşırdı O benim üvey babam

NECMİ'YE DUYGULARI HATA YAPTIRDI

Necmi bir süredir haber alamadığı Aleyna'nın akıbetini merak etmeye başladı. Duygularına yenik düşen Necmi mesaj atma gafletinde bulundu. Reyyaz, Cihan'ı yanına çağırdı. Cihan'dan karar verdiği zaman Aleyna'yı öldürmesini ve yanındaki adamlardan kurtulmasını istedi.

AYÇA'NIN YETENEĞİ KEŞFEDİLDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Konuşma sırasında Necmi'nin kim olduğunu sorarak, Aleyna'ya mesaj attığını söyledi. Cihan arkadaşının böyle basit bir hataya düşmesine çok sinirlenerek otoparka geldiğinde Necmi'yle sert konuştu. Necmi dayanamayarak otoparkı terk etti.

TEFECİLERE DÜŞTÜLER! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Cihan neye uğradığını şaşırdı O benim üvey babam

CİHAN BABASINDAN AKIL ALDI

Azem bir yere saklanarak onu takip eden aracın plakasını aldı. Cihan arkadaşı Necmi'ye durumu anlattı. Berzan neler yaşandığı sorunca da cevap vermeden otoparktan çıktı. Otele gelerek Reyyaz'ın teklifini Azem'le paylaştı. Azem oğluna kimsenin aklına gelmeyen yeni bir seçenek yaratmasını tavsiye etti.

"ALEYNA'YI ÖLDÜRECEKSİN" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Cihan neye uğradığını şaşırdı O benim üvey babam

NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Cihan, Reyyaz'ın yanına geldi. Cihan'la konuşurken Reyyaz'ın adamı misafirinin geldiğini belirtti. Reyyaz, odaya giren Elif'i, 'Hoş geldin gülüm' diye karşıladı. Cihan neye uğradığını şaşırdı. Ayça şarkı söyleyeceği için çok heyecanlıydı.

Haberin Devamı

AŞKLARI DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Azem öğrencisini sakinleştirdi. Ayça şarkıyla herkesi mest ederken Piraye dayanamayarak Azem'in elini tuttu. Seyirciler Ayça'yı ayakta alkışladı. Cihan, 'Hani babam doktor demiştin' diye sordu. Elif de, o benim üvey babam yanıtını verdi.

AZEM, TAKİP EDİLİYOR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnci Tanelerinde Cihan neye uğradığını şaşırdı O benim üvey babam

DİLBER'İN PAVYON DANSI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN