İspanya La Liga Dünya devi Vedat Muriqi transferi için devrede! Bonservis bedelini duyurdular

Dünya devi Vedat Muriqi transferi için devrede! Bonservis bedelini duyurdular

13.12.2022 - 18:10 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Lazio'ya 20 milyon Euro'ya transfer olan Vedat Muriqi, İtalya'daki kötü günlerini İspanya'da unutturdu. Mallorca formasıyla eski günlerine geri dönüş sinyalleri veren Vedat Muriqi için dünya devi devreye girdi. İtalyanlar bonservis bedelini de duyurdu.

Dünya devi Vedat Muriqi transferi için devrede Bonservis bedelini duyurdular

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Lazio'ya 20 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Vedat Muriqi, İtalya'da kariyerinin en kötü günlerini geçirmişti. Geçtiğimiz sezon Lazio'dan Mallorca'ya kiralık olarak transfer olan ve eski günlerine geri dönüş sinyalleri veren Vedat Muriqi bu sezon başında bonservisiyle Mallorca'ya transfer olmuştu. Mallorca, Vedat Muriqi için 7 milyon Euro'yu gözden çıkarmıştı.

Haberin Devamı

Mallorca'ya oynadığı 12 maçta 8 gol atan ve gol sayısında Lewandowskı'yi takibini sürdüren Vedat Muriqi için dünya devi transferde girişimlere başladı. İtalyan basını Vedat Muriqi'nin bonservisini de duyurdu. İşte ayrıntılar...

Dünya devi Vedat Muriqi transferi için devrede Bonservis bedelini duyurdular

LEWANDOWSKI İLE YARIŞIYOR

Vedat Muriqi, İspanya LaLiga'da Mallorca formasıyla 12 maça çıkarken 8 gol atmayı başardı. Kosovalı yıldız, gol kallığında ikinci sırayı Real Betis'ten Borja Iglesias ile paylaşıyor. Borja Iglesias, 8 gole 13 maçta ulaşırken Muriqi, 12 maç sonunda bu gol sayısına ulaşmış durumda.

Gol krallığı yarışında zirve ise Barcelona formasıyla 14 maçta 13 gol atan Robert Lewandowski'nin...

Dünya devi Vedat Muriqi transferi için devrede Bonservis bedelini duyurdular

MALLORCA 7.7 MİLYON EURO'YA ALMIŞTI

Vedat Muriqi, 2020'de 20 milyon Euro'ya Fenerbahçe 'den Lazio'ya transfer olmuştu. İtalyan ekibinde beklentileri karşılayamayan Muriqi, 2021-22 sezonunun ikinci yarısını Mallorca'da kiralık olarak geçirdi.

Haberin Devamı

Yaz transfer döneminde Lazio'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kosovalı golcünün Club Brugge'e transferi son anda iptal olmuştu. Muriqi'nin satın alma opsiyonunu kullanamayan Mallorca, sonrasında yaptığı hamle ile yıldız oyuncuyu 7.7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattı.

ETO'O'DAN SONRA REKOR KIRACAK

Mallorca tarihinin 7.7 milyon Euroluk bınservisiyle en pahalı transferi olan Vedat Muriqi, 20 milyon Euro'luk bir satış geçrekleşmesi durumunda kulüp tarihinin Samuel Eto'o'dan sonra en fazla bonservis getirecek oyuncusu olacak.

Samuel Eto'o, 2004-2005 sezonunda 27 milyon Euroluk bonservis bedeliyle Barcelona'ya transfer olmuştu. Vedat Muriqi, 27 milyon Euro'nun üzerinde bir bedel ile ayrılırsa kulüp tarihinin hem en pahalı transferi hem rekor bonservisle ayrılan oyuncusu olacak.

Dünya devi Vedat Muriqi transferi için devrede Bonservis bedelini duyurdular

İTALYA'DAN BOMBA İDDİA: REAL MADRID İSTİYOR

İtalyan basını Vedat Muriqi için flaş bir iddia ortaya attı. DAZN'da yer alan habere göre Real Madrid, Mallorca formasıyla üstün performans sergileyen Vedat'ı kadrosuna katmak istiyor. Haberde Mallorca'nın Vedat Muriqi için 20 milyon Euro talep edeceği belirtildi. Mallorca ile Lazio arasında yapılan anlaşamaya göre Vedat'ın sonraki satışından yüzde 45'lik pay İtalyan ekibine verilecek. Real Madrid bu transferi 20 milyon Euro'ya bitirirse 9.5 milyon Euro Lazio'ya ödenecek.

Haberin Devamı

ANCELOTTI DIAZ'I DÜŞÜNMÜYOR

İspanyol basınına göre Carlo Ancelotti, Benzema'nın kondisyon eksikliğinden dolayı forvete bir hamle yapmayı planlıyor. Mariano Diaz'ı kadroda düşünmeyen Carlo Ancelotti'nin Vedat Muriqi transferine onay verebileceği iddia ediliyor.

Vedat Muriqi için Aston Villa ve Sevilla da girişimlerde bulunuyor.

Dünya devi Vedat Muriqi transferi için devrede Bonservis bedelini duyurdular