Magazin Diego Armando Maradona'nın ölümüyle ilgili şoke eden iddia! 8 kişi yargılanacak

Diego Armando Maradona'nın ölümüyle ilgili şoke eden iddia! 8 kişi yargılanacak

26.08.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Arjantin ve dünya futbolunun efsane isimlerinden Diego Armando Maradona, 2020 yılında vefat etmişti. Efsane futbolcunun ölümü sonrası açılan davayla ilgili yargılama sürecinin başladığı öğrenildi.

Diego Armando Maradonanın ölümüyle ilgili şoke eden iddia 8 kişi yargılanacak

Dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük yıldızları arasında gösterilen Diego Armando Maradona, 2020 yılında hayatını kaybetmişti. Arjantinli efsanenin ölümünün üstünden 1000 gün geçmesine rağmen şüpheler henüz ortadan kalkmadı.

Haberin Devamı

Diego Armando Maradona'nın kızları Dalma ve Gainnina, babalarının tasarlanarak öldürüldüğü konusunda ısrarcı olurken, davacı oldukları kişilerin mahkeme önüne çıkacağı belirtildi.

Diego Armando Maradonanın ölümüyle ilgili şoke eden iddia 8 kişi yargılanacak

8 KİŞİ YARGILANACAK

2023'ün Nisan ayında açılan dava kapsamında 8 kişinin nihai kasıtla basit cinayet şüphesiyle yargılanacağı kaydedildi. Diego Armando'nun ölümündeki şüpheli isimler ise şu şekilde:

Beyin cerrahı: Leopoldo Luque
Psikiyatrist: Agustina Cosachov
Psikolog: Carlos Diaz
Maradona'nın evindeki doktoru: Nancy Forlini
Hemşire koordinatörü: Mariano Perroni
Hemşire: Ricardo Omar Almiron
Hemşire: Dahina Gisela Madrid
Klinik doktoru: Pedro Di Spagna

"BEDELİNİ TEK TEK ÖDEYECEKSİNİZ"

Diego Armando Maradona'nın kızı Dalma Maradona, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu ve yargılama süreci hakkında bir mesaj yayımladı. Dalma Maradona paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Dünyanın en kötü 1000 günü... Bundan bir süre önce bir adamın babamın ölmek istediği şekilde öldüğünü söylemesini dinlemek zorunda kaldım. Hayır, babam ölmek istemedi. Ve dahası bunu sen ve ekibiniz yaptı. Bedelini tek tek ödeyeceksiniz."

Diego Armando Maradonanın ölümüyle ilgili şoke eden iddia 8 kişi yargılanacak

"RAPORLARLA DESTEKLENEN BİR GERÇEK"

Diego Armando Maradona'nın diğer kızı Giannina ise şu ifadelere yer verdi:

"Bu sadece kişisel bir görüş değil. Raporlarla desteklenen bir gerçek. Babam olduğun için teşekkür ederim. Seni her geçen gün biraz daha özlüyorum. Dalma ve ben durmayacağız."

Yazarlar