Voleybol Anna Danesi'den Türkiye iddiası! 'Sadece Vargas değiştiremez'

Anna Danesi'den Türkiye iddiası! 'Sadece Vargas değiştiremez'

26.08.2023 - 15:22 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda 5'te 5 yaparak gövde gösterisi yaptı. Olası Türkiye eşleşmesiyle ilgili Anna Danesi dikkat çeken sözler sarf etti.

Anna Danesiden Türkiye iddiası Sadece Vargas değiştiremez

2023 CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası C Grubu’nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, grup etabı son maçında ev sahibi Almanya ile karşılaştı.

Haberin Devamı

Castello Arena’da TSİ 21.00’de başlayan karşılaşmayı; Filenin Sultanları 25-15, 25-20 ve 28-26 sonuçlanan setlerle 3-0 kazandı ve grup etabını yenilgisiz tamamladı.

EŞLEŞMELER BELLİ OLDU
2023 CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda grup etabının tamamlanmasının ardından son 16 turu eşleşmeleri belli oldu.

26 Ağustos Cumartesi
İtalya – İspanya (19.00)
Fransa – Romanya (22.00)

27 Ağustos Pazar
Hollanda – İsviçre (19.00)
Bulgaristan -Slovakya (22.00)
Türkiye – Belçika (18.00)
Polonya – Almanya (21.00)

28 Ağustos Pazartesi
İsveç – Sırbistan (18.00)
Ukrayna – Çekya (21.00)

ANNA DANESI: SADECE VARGAS BİR TAKIMI DEĞİŞTİREMEZ
İtalya'nın tecrübeli ismi Anna Danesi verdiği röportajda olası Türkiye eşleşmesi hakkında konuştu. "Yarı finalde muhtemelen Türkiye ile oynayacağız VNL'deki gibi zor bir maç mı olacak?" sorusuna Danesi şu yanıtı verdi;
"O gün iyi bir maç çıkardılar ama biz kendi seviyemizde değildik. Elbette bugün çapraz pozisyonda Melissa Vargas gibi mükemmel bir oyuncuları var ancak geçmiş yıllarda onları her zaman yendik. Tek bir oyuncunun bir takımı çok fazla değiştirebileceğine düşünmüyorum. En iyi oyunumuzu sergilemek için sahaya çıkmalıyız. İtalya'nın VNL'deki takımdan çok farklı olmasını bekliyorum. Çünkü her zaman kendimize bakmalıyız, ikinci Avrupa şampiyonluğuna doğru bir adım daha atmamız gerekiyor. Harika olur ama garanti değil."

Haberin Devamı

Anna Danesiden Türkiye iddiası Sadece Vargas değiştiremez

EGONU: HER ŞEYE HAZIRIM
Bosna Hersek maçına ilk kez ilk 6’da başlayan İtalyan pasör çaprazı Paola Egonu, Bosna Hersek galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Harika taraftarlarının önünde sahada olmanın çok güzel olduğunu söyleyen Egonu, “Bu maç, zorlu mücadelelerin ne zaman geleceğine dair ritmi bulmamıza yardımcı oldu. İyiyim, zihinsel ve fiziksel olarak iyileşmek için bir buçuk ay dinlenmek güzeldi. Şimdi her şeye hazırım.” dedi.

Mutlu olduğunu ve takım her zaman hazır bulunduğunu söyleyen Egonu. “Bana verilecek her rolü kabul ediyorum ve eğer kenarda olursam takım arkadaşlarımı cesaretlendireceğim. Bugün de olduğu gibi sahaya çağrılmam gerekiyorsa, takımın ihtiyacı olan her şeyi vererek elimden gelenin en iyisini yapacağım. Takım için her zaman elimden gelenin en iyisini yaparak en büyük huzurla yaşayacağım”

Haberin Devamı