Basaksehir Başakşehir'den Leo Dubois kararı! Galatasaray'a tazminat talebi

Başakşehir'den Leo Dubois kararı! Galatasaray'a tazminat talebi

26.01.2024 - 09:57 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da sezon başında şans bulamayan ve Başakşehir'e kiralanan Leo Dubois'nın geleceği hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli oyuncuyu geri istediği belirtilirken Başakşehir'in talebi ortaya çıktı.

Başakşehirden Leo Dubois kararı Galatasaraya tazminat talebi

Galatasaray'da sezon başında şans bulamayan ve Başakşehir'e kiralanan Leo Dubois'nın geri dönmesi için girişimler başlamıştı. Başakşehir futbolcunun geleceği hakkında kararını verdi.

Haberin Devamı

BAŞKAN AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in geçtiğimiz günlerdeki şu sözleri ile kulüpler arasındaki görüşmelerin başladığı öğrenilmişti:

"Leo Dubois, Başakşehir'in oyuncusu. Şu anda Başakşehirli arkadaşlarla görüşüp, bir çözüm bulabilir miyiz diye kendi aramızda konuşuyoruz. Şu anda verilmiş bir karar yok."

Başakşehirden Leo Dubois kararı Galatasaraya tazminat talebi

DUBOIS KARARI

Sports Digitale'in haberine göre Başakşehir, Leo Dubois’in kiralık sözleşmesini, transfer ücreti almadan iptal etmeyi düşünmüyor.

TAZMİNAT TALEBİ

İstanbul ekibi Dubois’in anlaşmasını feshetmek için tazminat bedeli talep edecek. Oyuncudan çok memnunlar ve bedelsiz geri dönüş için Galatasaray’a kapıyı kapattılar.

Nantes altyapısında yetişen Leo Dubois daha sonra Lyon'da forma giydi. Galatasaray, 2022-2023 sezonu başında 2 milyon 500 bin euro bedelle Leo Dubois'yı renklerine bağladı. 29 yaşındaki sağ bek, Fransa Milli Takımı'nda 13 maçta şans buldu.