Basaksehir Başakşehir'de kötü seri devam etti! Emre Belözoğlu'nun takımından dikkat çeken tablo

Başakşehir'de kötü seri devam etti! Emre Belözoğlu'nun takımından dikkat çeken tablo

15.04.2023 - 18:19 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında İstanbulspor, Başakşehir engelini 1-0'lık skorla geçti. Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir'de kötü seri dikkat çekti.

Başakşehirde kötü seri devam etti Emre Belözoğlunun takımından dikkat çeken tablo

İstanbulspor, Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Başakşehir'i konuk etti. Sarı-siyahlılar zorlu maçta rakibini 1-0'lık skorla geçti. Başakşehir'de son dönemde oluşan tablo dikkat çekti.

Haberin Devamı

Turuncu-lacivertlilerde teknik direktör Emre Belözoğlu cezası nedeniyle İstanbulspor deplasmanında da takımını yalnız bıraktı.

BAŞAKŞEHİR KAÇIRDI, İSTANBULSPOR ATTI

Heyecan dolu maçın ilk 45 dakikası sessiz geçti. Ancak ilk yarının uzatma anlarında pozisyon sayısı bir hayli yüksekti. Başakşehir'de Danijel Aleksic, 45+3'üncü dakikada net bir gol fırsatından yararlanamadı.

Karşılaşmanın 45+7'nci dakikasında İstanbulspor'un kazandığı serbest vuruşta Lokilo doğrudan kaleye vuruşunu yaptı. Lokilo'nun sert şutunda top direkten döndü ve oyun alanına düştü. Kale sahası içinde bulunan Emeka Eze dokundu ve fileleri havalandırdı. İstanbulspor bu golle birlikte rakibi karşısında skoru 1-0 yaptı.

Başakşehirde kötü seri devam etti Emre Belözoğlunun takımından dikkat çeken tablo

TOP AĞLARDA, VAR DEVREDE

Haberin Devamı

Mücadelenin 60'ıncı dakikasında İstanbulspor'da Eze vuruşunu yaptı. Kaleci Muhammed Şengezer pozisyonda rakibine gol izni vermedi. Daha sonra topu önünde bulan Emir Kaan Gültekin fileleri havalandırdı.

Bu gol sonrası VAR'dan hakeme bir izleme tavsiyesi geldi. Karşılaşmanın hakemi Mert Güzenge pozisyonu VAR monitöründe izledi. Mert Güzenge, Emeka Eze'nin golden önce elle oynadığını tespit etti ve ağlara giden top gol değeri kazanmadı.

İSTANBULSPOR'DA HASRET BİTTİ

Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor, Spor Toto Süper Lig'deki 3 maçlık mağlubiyet serisine bu maçla birlikte son verdi. Sarı-siyahlılar, 3 müsabaka sonrasında ilk kez Süper Lig'de bir 90 dakikayı gol yemeden tamamladı. İstanbulspor, Süper Lig'deki puanını 24'e yükseltti.

BAŞAKŞEHİR'DEN 7 MAÇTA 1 GALİBİYET

Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 7 maçta sadece Ankaragücü'nü mağlup edebildi. Turuncu-lacivertliler, son 7 maçın 4'ünde mağlup oldu ve 2 beraberlikle sahadan ayrıldı.