Dünyadan Futbol Al Hilal'de kaos çıktı! Jorge Jesus'a isyan etti

Al Hilal'de kaos çıktı! Jorge Jesus'a isyan etti

21.10.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan Pro Lig'in 10'uncu haftasında Khaleej'i 1-0'la geçen Al Hilal'de Brezilyalı yıldız, Jorge Jesus'a tepki gösterdi.

Al Hilalde kaos çıktı Jorge Jesusa isyan etti

Al Hilal, Suudi Arabistan Pro Lig'in 10'uncu haftasında Khaleej ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele ev sahibi ekibin 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

Haberin Devamı

Al Hilal'de fileleri 30'uncu dakikada Aleksandar Mitrovic havalandırdı. Bu sonuçla birlikte Al Hilal puanını 26'ya yükseltti ve liderliğini devam ettirdi. Jorge Jesus'un öğrencileri, Suudi Arabistan Pro Lig'deki namağlup unvanını sürdürdü.

Zorlu mücadelenin son anlarında saha kenarında şoke eden bir tartışma yaşandı. Al Hilal'de 90'ıncı dakikada kenara alınan Michael, Jorge Jesus'un bu kararını beğenmedi. Brezilyalı orta saha, yedek kulübesinde bulunan su şişesini sert bir şekilde yere fırlattı.

Bu sırada oyuncusunu izleyen Jorge Jesus, tepkinin ardından Michael'in üzerine yürüdü. Jorge Jesus'un yardımcısı Joao de Deus, Jorge Jesus'la Michael arasına girdi. Jorge Jesus daha sonra sahaya tekrar odaklandı.

Haberin Devamı

27 yaşındaki orta saha bu sezon Al Hilal'de 12 maça çıktı. Michael bu müsabakalarda 1 gol ile 2 asist üretti. 27 yaşındaki oyuncunun, Al Hilal ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Michael'in güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Yazarlar