Süper Lig Jadon Sancho bombası! Sky Sports'tan Süper Lig iddiası

Jadon Sancho bombası! Sky Sports'tan Süper Lig iddiası

20.10.2023 - 19:21 | Son Güncellenme:

Manchester United'da Erik ten Hag'la yaşadığı tartışmanın ardından kadro dışı bırakılan Jadon Sancho'yla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Ada basınından Sky Sports'ta yer alan habere göre; Süper Lig'den bazı kulüpler, genç oyuncuyu kiralamak için harekete geçti.

Jadon Sancho bombası Sky Sportstan Süper Lig iddiası

Premier Lig devi Manchester United'da sezon başında yaşadığı kriz sonrası kadro dışı bırakılan Jadon Sancho'nun Süper Lig'e transfer olabileceği öne sürüldü. Sky Sports'un haberine göre; Manchester United'da kadroda düşünülmeyen ve Erik ten Hag'dan özür dilemeyi kabul etmeyen Jadon Sancho için Süper Lig'den bazı kulüpler devreye girdi.

Haberin Devamı

Jadon Sancho'nun Manchester United'dan ayrılığa sıcak baktığı aktarıldı. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Manchester United'ın da artık Jadon Sancho'nun ayrılma olasılığını düşünmeye başladığı vurgulandı.

Jadon Sancho bombası Sky Sportstan Süper Lig iddiası

Jadon Sancho konusunda hala net bir karara imza atılmaması ve Erik ten Hag'la arasındaki gerginliğin devam etmesi sebebiyle Manchester United'ın ayrılığa sıcak baktığı kaydedildi. Jadon Sancho'nun Manchester United'da affedilmesinin tek yolunun oyuncunun özür dilemesi halinde gerçekleşeceği belirtildi.

Sky Sports'un haberine göre; Manchester United'dan ayrılması beklenen Jadon Sancho için kulüpler girişimlere başladı. Genç oyuncu için İtalya Serie A, Almanya Bundesliga ve Süper Lig'den kulüplerin devrede olduğu kaydedildi. Jadon Sancho ile ilgilenen ekiplerin kiralama formülü üzerinde durduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

23 yaşındaki oyuncu bu sezon Manchester United'da 3 maça çıktı ve toplamda 76 dakika forma şansı buldu. Premier Lig deviyle sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek İngiliz oyuncunun güncel piyasa değeri 32 milyon euro.

Jadon Sancho bombası Sky Sportstan Süper Lig iddiası

Watford altyapısında yetişen Jadon Sancho, 2014-2015 sezonunda 172 bin euro karşılığında Manchester City'e imza attı. Borussia Dortmund, 2017-2018 sezonu başında 20 milyon 590 bin euro bedelle genç yıldızı kadrosuna kattı. Manchester United, 2021-2022 sezonu başında 85 milyon euro ödeyerek Jadon Sancho'yu renklerine bağladı.

23 yaşındaki oyuncu, İngiltere Milli Takımı'nda 23 maça çıktı. Jadon Sancho bu müsabakalarda 3 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar