2017 Kış Sokak Modasının En Sıcak Trendi: Kadife

Kadife kombinlerin göz kamaştıran ışıltısı ile buluşmaya hazır mısın?...

Kış denildiğinde akla ilk gelen kumaş türlerinden biri de kadifedir. Kalın ve yumuşacık dokusu sayesinde soğuk havada içimizi ısıtırken, renklerinin ışıltısı sayesinde de zarif stiller yaratmamızda da öncü rol oynuyor çoğu zaman. Nostaljik görüntüsünün ardında yatan asaletin sebebi de eski dönemlere ait saraylı kadınların bu kumaştan yaptırdıkları kusursuz elbiseleri kuşkusuz.

2016'da sıklıkla karşılaştığımız 2017 kış sokak modasında da tüm albenisi ile karşımıza çıkacak olan kadife parçalar sayesinde şık, rahat, kullanışlı ve sıcacık kombinler yaratabilirsiniz. Baştan aşağı kadifelere bürünebilir ya da tek bir parçada bu ihtişamlı kumaşı tercih edebilirsiniz. İddialı bir renk seçimiyle kadifenin ışıltısını biraz daha arttırabilir, sıradan kombinlere kadife bir bootie ile sıra dışılık katabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu kadar çok kullanım alanı olan kadifeleri hala gardırobunuza katmadıysanız, ne duruyorsunuz? Doğru alışverişe... Ama öncesinde kadife kombinlerin yer aldığı sokak stillerinden ilham alma zamanı. :)

Kara kış bastırmadan kadife bir palto almaya ne dersin?

Kadifenin sıcacık dokusu diye boşuna söylemiyorum, tam da paltolara, kabanlara yaraşır cinsten bir kumaş. Buz gibi günlerde sizi sıcacık tutatacak, bunun yanında da stilinize imzasını atacak bir parça kadife paltolar. Bence alışveriş listesinin en başında yer alabilir. :)

2017 Kış Sokak Modasının En Sıcak Trendi: Kadife

Soft renkli bir kadife elbise, gün içersindeki mutluluk sebeplerinizden biri olabilir!

Gece kıyafetlerinin dışında günlük kullanıma uygun kadife elbiseler de oldukça kullanışlı ve göz alıcı güzellikte oluyorlar. Bu tarz kombinlerle ofise, alışverişe ya da arkadaş toplantılarına rahatlıkla katılabilirsiniz. Üzerinizdeki kıyafetin enerjisi mutluluk sebebiniz olacak ve yüzünüze yansıyacaktır :)

2017 Kış Sokak Modasının En Sıcak Trendi: Kadife

"Hala bir kadife ceketim yok!" demeyin, mutlaka bir tane edinin!

Kadife ceketler, kadife parçalar arasında belki de bayanlar tarafından en çok tercih edilenler arasındadır. Bir jeanle, kumaş pantolonla, etekle ya da elbisenin üzerine giyilerek çok hoş kombinler yaratmak mümkündür. Üzerinize tam oturan, sevdiğiniz renkte seçeceğiniz bir kadife ceket ile basic kombinlere farklı dokunuşlar katabilirsiniz, benden söylemesi.

Haberin Devamı

2017 Kış Sokak Modasının En Sıcak Trendi: Kadife

Kadife pantolonun stilinize katacağı iddiaya dikkat!

Kadife pantolonlar 2016 sokak stillerinde çok göze çarpıyor. Üstelik en canlı tonlarda seçilmiş kadife pantolonlarla bayanlar iddialarını cesurca ortaya koyuyorlar. Özellikle bol kesim kadife pantolonlar 2016 sokak modasının en çarpıcı parçalarından sayılabilir. Böyle iddialı bir parçayı daha yumuşak tonlarda seçeceğiniz bir üstle dengelemekte ve abartısız aksesuarlarla kombininizi tamamlamakta fayda var.

2017 Kış Sokak Modasının En Sıcak Trendi: Kadife

Asaleti ayaklara taşımak bu olsa gerek!

Kadife elbiselerdeki asil duruş, kadifenin ayakkabılarda kullanılmasıyla ayaklara taşınıyor. En sıradan kombinlere katacağı hareket ile stilinize bambaşka bir hava veren kadife ayakkabılar ve bootieler, 2017 kış sokak modasında bayanların göz bebeği olacak gibi duruyor.

2017 Kış Sokak Modasının En Sıcak Trendi: Kadife

Trendler ve stil önerileriyle ilgili diğer yazılarıma blogum "PIMOOD"dan ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı