Oynatma Listesi
MAGAZİN

Yağmur Tanrısevsin'in fırından ekmek alma kombini gündem oldu!

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, fırından ekmek aldığı kombiniyle sosyal medyanın diline düştü. Bir davete gider gibi fırına giderek ekmek alan oyuncunun tarzına yorum yağdı.

Elele dergisinin mayıs sayısının kapağında yer alan Yağmur Tanrı Sevsin, hayattaki değerlerinden bahsederek; "Adaletsizlik ve haksızlık benim hiç tahammül edemediğim bir şey. Bana ya da başkalarına fark etmez. O zaman içimden bir güç çıkıyor; ortalığı kasıp kavurabileceğim. Beni iyi tanıyan herkes, en değer verdiğim şeyin bu olduğunu bilir" demişti.

"AŞKTA BENCİLLİK OLMAMASI GEREK"

Tanrısevsin, “Hangi tür davranışlar o kişiden uzaklaşmanıza sebep olur?” sorusuna, "Kendini çok özel ve değerli görüp, başka insanları sahip olduklarından ya da olamadıklarından dolayı küçümseyenlerden koşarak uzaklaşabilirim" yanıtını vermişti.

Ünlü oyuncu, aşkta asla olmaması gereken şeyleri ise şöyle sıralamıştı:

Bencillik ve haksızlık olmaması gerekenler. Paylaşım, paylaşabilmek ise olmazsa olmaz benim için. Bunun aşkı ve heyecanı devam ettirdiğini düşünüyorum.

DİKKAT ÇEKEN KOMBİN

Yağmur Tanrısevsin son paylaşımında fırından ekmek aldığı anları paylaştı. Tanrısevsin'in ekmek alma kombini ise sosyal medyada gündem oldu. Külot trendine uyan oyuncu tarzıyla dikkat çekti.

YORUM YAĞDI

Adeta bir davete gider fırına giderek ekmek alan ve o anları da paylaşan Yağmur Tanrısevsin'e "Babamın terlikleri ve eşofmanım guruptan ayrıldı", "Kadın çok şık", "Ya resmen altına aceleyle bir şey giymeyi unutmuş", "Ya çekimden dönüyordur" yorumları yağdı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER