Oynatma Listesi
TELEVİZYON

Onur Atilla, Altın Kelebek Ödülleri'nde Kerem Bürsin taklidiyle kahkahaya boğdu

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri düzenlenen görkemli geceyle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye izleyicilerin de ilgili oldukça yoğun oldu. Güldür Güldür Show ekibinden Onur Atilla'nın Kerem Bürsin taklidi ise tüm salonu kahkahaya boğdu.

Bu yıl 49'uncusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne birçok ünlü sima katıldı. Oldukça görkemli geçen gecede yılın en başarılı isimleri ve yapımları seçildi. Törende 30 farklı daldan oyuncu, şarkıcı ve sanatçıya ödüller verildi.

Verilen ödüllerin yanı sıra yapılan sahne performanslarıyla da her yıl büyük ses getiren törende bu kez Nükhet Duru, İrem Derici, Norm Ender, Semicenk ve Samira Efendi seyirci karşısına çıktı.

30 FARKLI DALDA ÖDÜL VERİLDİ

Oldukça görkemli geçen gecede 30 farklı dalda ödül sahiplerine teslim edildi.

KEREM BÜRSİN TAKLİDİYLE KIRDI GEÇİRDİ

Gecede Show TV'nin ekran klasiği programı Güldür Güldür Show en iyi komedi dizisi ödülünü kazandı. Ödülü almak için sahneye çıkan ekipten Onur Atilla'nın Kerem Bürsin taklidi ise tüm salonu ve izleyicileri kahkahaya boğdu. Kerem Bürsin'in ödülü aldıktan sonra İngilizce konuşmasından sonra sahneye çıkan Güldür Güldür ekibi o konuşmayı ti'ye aldı.

"BENİM İNGİLİZCEM BU KADAR"

Oyuncu Kerem Bürsin'in sesini ve konuşmasını 'Okey okey all right, the man' gibi ingilizce kelimeler söyleyerek taklit eden Onur Atilla sosyal medyada gündem oldu. Atilla son olarak, "Benim İngilizcem bu kadar" diyerek, büyük alkış aldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER