Oynatma Listesi
HABERLER

Mustafa Destici’nin makam aracını taşıyan çekici yandı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı dün kaza yaptı. Kaza yapan makam aracı, bu sefer de Amasya’da kazaya karıştı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, dün miting yapmak üzere, Sivas'tan Tokat'ın Reşadiye ilçesine doğru yola çıkmıştı.

Destici'nin de içinde olduğu makam aracı, Reşadiye ilçesi Çakmak köyü mevkisinde, sürücünün kontrolünden çıktı. Araç yol kenarındaki su kanalına düştü. Kazada Destici ile koruması, şoförü ve BBP Tokat İl Başkanı Mustafa Omalar yaralanmıştı.

Yaralılar, ambulanslarla Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Destici'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

ERDOĞAN'DAN 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları için gittiği Tokat'ta trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti." denildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da "Tokat Reşadiye yakınlarında trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye BBP Tokat İl Başkanı Sayın Mustafa Omalar’a, aracın şoförü ve Sayın Destici’nin koruma polisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." şeklinde konuştu.

MAKAM ARACINI TAŞIYAN ÇEKİCİ YANDI

Destici ile araçta bulunan 3 kişi yaralandığı kazanın ardından kamyonete yüklenip İstanbul’a doğru yola çıkan araç bu sefer de Amasya’nın Merzifon ilçesine bağlı Kayadüzü köyü civarında yeni bir kazaya karıştı.

Aracı taşıyan Abdul Samet Cımbız yönetimindeki 60 ACM 572 plakalı çekicinin motor bölümünde yangın çıktı. Alevler kısa sürede etrafı sardı. Yangına Suluova Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdü.
Sürücü yangını yaralanmadan atlattı.

Yanan çekici ve üstündeki araç, inceleme yapılmak üzere parka çekildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

BİR KAZA DA AYDIN'DA YAŞANDI

Genel başkanın kaza haberinin ardından dün akşam saatlerinde BBP Aydın İl Başkanı Hakan Erol’un içinde bulunduğu araca, Doğu Gazi Bulvarı üzerinde başka bir aracın arkadan çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada Aydın İl Başkanı Hakan Erol hafif şekilde yaralandı. Erol, ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER