Oynatma Listesi
MAGAZİN

7 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni

7 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Türk asıllı eşi Ayda Field ve çocuklarıyla Türkiye tatiline devam ediyor. Tatillerine arkadaş gurubuyla Bodrum’da start veren çift, rotayı Datça’ya çevirdi.

 

Teoman, "Yaşanan yangınlardan dolayı yardım konseri düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği "Hayır öyle bir şey düşünmüyorum" cevabıyla şaşırttı.

 

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 'MasterChef Türkiye' yarışmasının jüri üyelerinden şef Mehmet Yalçınkaya'ya yangınlarla mücadele kapsamında hazır gıda yardımı yaptığı için teşekkür etti.

 

Serena Williams, kendi adını taşıyan yeni spor koleksiyonunu görücüye çıkardı. Şampiyon raket, Stuart Weitzman imzalı ayakkabılarıyla fotoğraflar çektirdi. Williams, Xena Be Strong adını verdiği kreasyonu için, “Bu sadece bir başlangıç” ifadelerini kullandı.

 

Orman yangınlarına kayıtsız kalmayan Zeynep Beşerler, Bodrum Mazı'nın Armutçuk köyündeki hayvanlar için bir kamyon dolusu saman yolladı. Bunu sosyal medyadan paylaşan Beşerler, bir takipçisinin "Her şeyi gördüm, bir tır samanın önünde poz vereni görmedim. Saman kraliçesi sosyetemsi canlı" yorumuna kayıtsız kalamadı.42 yaşındaki oyuncu, "Sen ruhu kirlenmiş bir varlıksın. Gerçekten kötüsün" ifadelerini kullandı ve takipçisini engelledi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER