Oynatma Listesi
HABERLER

6 kişiye mezar olmuştu! Ruhsatsız kamp yerinin sahibi yakalandı

Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde selde yıkılan ve ruhsatsız olan işletme ile ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde işletme sahibi gözaltına alındı.

Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesi yakınlarında yaşanan selde yıkılan ve ruhsatsız olan işletme ile ilgili soruşturma başlatılmıştı. 6 kişiye mezar olan o kamp yeri ile ilgili daha önce 2 zanlı tutuklanmıştı.

Soruşturma çerçevesinde aranan işletme sahibi Bülent B’de Edirne’nin Keşan ilçesinde yakalandı. İşletme sahibi sorgusu için Kırklareli’nde getirildi.

6 KİŞİ CAN VERDİ 

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde 5 Eylül'de sabaha karşı başlayan sağanak yaşanan sel fekaletinde tesiste kalan 12 kişiden  haber alınamaması üzerine arama kurtarma çalışması başlatmıştı.  Ormanda mahsur kalan 6 kişi aynı gün kartarılırken Rahile Şimşek ile Suna Duman'ın, 6 Eylül'de ise Ümit Solmaz, Selman ve Mihriban Bağışlar'ın cesedine ulaşılmıştı.

RUHSATA AYKIRI

'Sisli Vadi' adı altında kurulan ve sele kapılan 18 bungalov evin ruhsata aykırı olarak inşa edildiği tespit edilmişti.

Bir turizm gıda tarım ve hayvancılık şirketi üzerine kayıtlı bungalov evlerin işletmecisinin Bülent B. olduğu ortaya çıkmıştı. 'SisliVadi' adı altında sosyal medyada tanıtımı yapılan bungalov evlerin vergi levhasında faaliyet alanı olarak 'Karma çiftlik', olarak gösterildi.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER