Oynatma Listesi
MAGAZİN

3 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni

3 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni

'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser rolüyle hafızalara kazınan Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylarda lenf kanserine yakalandığını açıklamıştı. Tedavi görmeye başlayan ünlü oyuncu Instagram'dan paylaştığı bir video ile takipçilerine müjdeli haberi verdi.

 

Oyuncu Kadir Doğulu, önceki gün Etiler’de bir restoranda dostları ile akşam yemeği yedi. Çıkışta soruları yanıtlayan Neslihan Atagül’ün sağlığı ile ilgili bilgi verdi.

 

'Oflu Hoca' filmleriyle tanınan Çetin Altay önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. 10 yıldır oturduğu Cihangir’den taşınsa da vazgeçemediği söyleyen oyuncu, “Alışkanlık olmuş” yanıtını verdi.

 

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızı Lalin'le birlikte tatil yapıyor. Kobal, plajda mayosuyla çekilen bir tatil pozunu Instagram hesabından paylaştı.

 

Evlenmek üzere olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile ayrıldıklarını açıklayan Şeyma Subaşı, doğum gününü kutladı. 31 yaşına giren Subaşı, doğum günü pastasıyla çekilen fotoğraflarını paylaşarak, "Çok fazla ders… Yani büyümek bu mu demek? Doğum günüm kutlu olsun" notunu yazdı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER