Oynatma Listesi
MAGAZİN

20 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni

20 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Amerika Miami’de eşi Ozan Baran’la birlikte yaşayan Süreyya Yalçın, yaz tatilini geçirmek için Bodrum’a geldi. Sosyetik güzelin, ABD'den getirdiği 46 bavul ile herkesi şaşırttı.

 

Esra Dermancıoğlu önceki gece Nişantaşı'nda bir mekanda erkek arkadaşı ile görüntülenince panik yaptı. Fotoğraflarının çekildiği fark edince panik yapan Dermencıoğlu, pandemiden sonra ilk kez dışarıya çıktığını söyledi.

 

Derya Uluğ, 1.5 yıl aradan sonra Ankara’da halk konserinde sevenleriyle buluştu.Sahnede mutluluk gözyaşları döken şarkıcı, “Sizlerle yeniden buluşmak benim için büyük heyecan” dedi. Uluğ, 20 bin kişiyle selfie çekti.

 

Merve Özbey, Yalıkavak Pandemi’de izleyici karşısına çıktı.Doğum günü olan şarkıcıya, konserin yarısında mekan yetkilileri pasta gönderip, sürpriz yaptı. Özbey, pastasını üflerken, bütün seyirciler hep bir ağızdan “İyi ki doğdun Merve” diye tempo tuttu.

 

‘Vahşi Güzel’ dizisindeki rolüyle ülkemizde tanınan oyuncu Natalia Oreiro, 400 CD’nin lazer kesimiyle oluşturulan elbisesiyle pozlar verdi. Agustin Petronio imzalı kıyafet, geri dönüşüme dikkat çekiyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER