Oynatma Listesi
MAGAZİN

10 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni

10 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni

Burak Özçivit, kendisi gibi oyuncu olan eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile sezonu açtı. Tatil için Bodrum'u tercih eden mutlu aile, önceki gün Torba'daki bir otelin plajında görüntülendi.

 

Özgü Kaya, teknede kitap okurken çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

 

'Arka Sokaklar' dizisiyle tanınan genç oyuncu Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylarda lenf kanserine yakalandığını açıklamış ve sevenlerini derinden üzmüştü. Tedavi görmeye başlayan 31 yaşındaki oyuncu, Instagram'dan öncesi-sonrası paylaşım yaparak tedavi ile kanserli hücrelerin azaldığını açıkladı.

 

Sahnelerin genç ve başarılı ismi Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına alışverişe çıkan genç şarkıcıya sevenleri yoğun ilgi gösterdi.Alışveriş boyunca sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Aleyna Tilki, yanına gelen sevenlerini kırmayıp onlarla uzun süre hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla; botoks ve dolgu yaptırıp saklayan ünlülere esprili göndermede bulundu. Topal'ın Instagram filtresiyle dudaklarını şişirdiği görüldü.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER