SON DAKİKA EMEKLİ ZAMMI AÇIKLAMASI 2024📌Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşı zam oranını açıkladı! 7500 TL en düşük emekli maaşı kaç TL yapıldı? SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?
SON DAKİKA EMEKLİ ZAMMI AÇIKLAMASI 2024📌Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşı zam oranını açıkladı! 7500 TL en düşük emekli maaşı kaç TL yapıldı? SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekliye ek zam için beklenen gün geldi. 6 aylık enflasyon rakamlarının belli olmasıyla beraber emekli zammı ortaya çıktı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, ek zam için kabine toplantısı kararları bekleniyordu. Bugün toplantıda Hazine ve Maliye ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanları, emekli zammı hakkında sunum yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası milyonların merakla beklediği emekliye ek zam da dahil olmak üzere ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklaması sonrasında en düşük emekli maaşı da belli oldu. Peki en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek? 2024 emekli zammı ne kadar olacak, zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
2024 EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON GELİŞMELERİ: 📌 SSK Bağ Kur en düşük emekli maaşı ne kadar olacak, ek zam yapılacak mı? Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak, 7500 TL kaç TL'ye yükselecek?
2024 EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON GELİŞMELERİ: 📌 SSK Bağ Kur en düşük emekli maaşı ne kadar olacak, ek zam yapılacak mı? Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak, 7500 TL kaç TL'ye yükselecek? Emekli zammı gelişmeleri milyonlarca emekli tarafından takından takip ediliyor. 6 aylık enflasyon farkının ortaya çıkmasıyla beraber emekli zammı ortaya çıktı. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Peki en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? SSK ve Bağ-kur zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak 2024?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
2024'TE EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI KAÇ TL'YE YÜKSELECEK? 📍 SSK, Bağ Kur emekli zammı ne kadar olacak, ek zam var mı? 7500 TL kaç TL'ye çıkacak?
2024'TE EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI KAÇ TL'YE YÜKSELECEK? 📍 SSK, Bağ Kur emekli zammı ne kadar olacak, ek zam var mı? 7500 TL kaç TL'ye çıkacak? Emekli zammı son günlerde milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyor. Aralık enflasyon rakamları beraber emekli zammı oranı belli oldu. Gözler emekliye ek zam gelip gelmeyeceğine çevrildi. En düşük 7500 TL olan emekli maaşının çıkacağı yeni tutar merak konusu. Peki 2024 SSK ve Bağ-Kur emekli zammı ne kadar olacak, emekliye ek zam var mı?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
EMEKLİ ZAMMI SON DURUMU 2024 📍 Emekli zammı sonrasında 7500 TL EMEKLİ MAAŞ kaç TL'ye yükselecek? Ocak SSK, Bağ Kur emekli zammı ne kadar olacak, ne zaman yatacak?
EMEKLİ ZAMMI SON DURUMU 2024 📍 Emekli zammı sonrasında 7500 TL EMEKLİ MAAŞ kaç TL'ye yükselecek? Ocak SSK, Bağ Kur emekli zammı ne kadar olacak, ne zaman yatacak? Emekli zammı son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla beraber emekli zam oranı belli oldu. Emeklilerin hak ettiği zam oranı sonrasında en düşük emekli maaşının kaç TL yapılacağı merak ediliyor. Peki SSK ve Bağ-Kur en düşük emekli maaşı ne kadar olacak, emekli zammı son durumu nedir? Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
YENİ EMEKLİ MAAŞ ZAMMI 2024 ve 6 aylık emekli enflasyon farkı açıklandı mı? SSK ve Bağ-Kur en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşı zammı oranı ne zaman açıklanacak?
YENİ EMEKLİ MAAŞ ZAMMI 2024 ve 6 aylık emekli enflasyon farkı açıklandı mı? SSK ve Bağ-Kur en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşı zammı oranı ne zaman açıklanacak? Emekli maaşı zammı için gözler aralık enflasyon rakamlarına çevrildi. Aralık enflasyon rakamları yarın açıklanacak ve emekli zammının belirlenmesinde etkili olan 6 aylık enflasyon farkı ortaya çıkacak. SSK ve Bağ-Kur emeklileri en düşük emekli maaşının geleceği tutarı merak ediyorlar. Peki 2024 emekli zammı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı kaç TL yapılacak?
3.01.2024 Bilgi Rehberi
EMEKLİ ZAMMI SON DURUMU 2024📌 Emekli zammı ne kadar olacak? SSK ve Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli maaşı zammı tahminleri...
EMEKLİ ZAMMI SON DURUMU 2024📌 Emekli zammı ne kadar olacak? SSK ve Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli maaşı zammı tahminleri... Emekli zammı için gözler enflasyon rakamlarına çevrildi. Emekli maaşı zammının belirlenmesinde enflasyon rakamları etkili oluyor. 3 Ocak tarihinde aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla beraber emekli zammı netleşecek. Peki SSK ve Bağ-Kur emekli zammı ne kadar olacak 2024? En düşük emekli maaşı kaç TL yapılacak?
2.01.2024 Bilgi Rehberi
EMEKLİ ZAMMI SON TAHMİNLERİ 2024 📍 SSK, BAĞ KUR  en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek?  Emekli zammı ne kadar olacak, zam ne zaman açıklanacak?
EMEKLİ ZAMMI SON TAHMİNLERİ 2024 📍 SSK, BAĞ KUR en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek? Emekli zammı ne kadar olacak, zam ne zaman açıklanacak? Emekli zammı için aralık ayı enflasyon rakamları bekleniyor. Ocak ayının başına sayılı günler kala 5 aylık enflasyon farkı verisi ile emekli maaşı zammı ile ilgili tahminler yapılıyor. Yeni yılda SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin alacağı en düşük emekli maaşı merak konusu. Peki emekli zammı ne kadar olacak, 2024'te en düşük emekli maaşı kaç TL yapılacak?
28.12.2023 Bilgi Rehberi
2024'te EMEKLİ ZAMMI NE KADAR olacak, yeni yılda kaç TL zam yapılacak? SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli maaşı zammı son durumu...
2024'te EMEKLİ ZAMMI NE KADAR olacak, yeni yılda kaç TL zam yapılacak? SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli maaşı zammı son durumu... Emekli zammının netleşmesine sayılı günler kaldı. 3 Ocak tarihinde aralık ayı enflasyon rakamları açıklanacak ve böylece 6 aylık enflasyon farkı ortaya çıkmış olacak. Enflasyon farkı ile beraber emekli maaşı zammı belli olacak. Gözler en düşük emekli maaşının kaç TL olacağına çevrildi. Peki 2024 emekli zammı ne kadar olacak? SSK ve Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL yapılacak?
28.12.2023 Bilgi Rehberi
EMEKLİ ZAMMINDA SON DURUM:📌  2024'te emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek? Emekli maaşı zammı tahminleri nedir?
EMEKLİ ZAMMINDA SON DURUM:📌 2024'te emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek? Emekli maaşı zammı tahminleri nedir? Emekli zammı milyonlarca emekli tarafından merak ediliyor. Ocak ve temmuz aylarında emekliler zam alıyorlar. Ocak ayına geri sayılırken SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı araştırılıyor. Enflasyon rakamları sonrasında emekli zammı tahminleri gelmeye başladı. Peki en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? 2024 emekli zammı ne kadar olacak?
27.12.2023 Bilgi Rehberi
EMEKLİ MAAŞI ZAMMI SON TAHMİNLERİ 2024 | SSK ve Bağkur emekli zammı ne kadar olacak, yüzde kaç zam gelecek? En düşük emekli maaşı kaç TL olur?
EMEKLİ MAAŞI ZAMMI SON TAHMİNLERİ 2024 | SSK ve Bağkur emekli zammı ne kadar olacak, yüzde kaç zam gelecek? En düşük emekli maaşı kaç TL olur? Emekli zammı için geri sayılıyor. Her yıl olduğu gibi emekliler yılın ilk zammını ocak ayında alacak. Ocak ayına kısa bir süre kala gözler emekli maaşı zammı tahminleri çevrildi. Emekli zammının belirlenmesinde enflasyon rakamları etkisini gösteriyor. Peki SSK, Bağ-Kur 2024 emekli zammı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı kaç TL yapılacak?
27.12.2023 Bilgi Rehberi
EMEKLİ ZAMMI için geri sayılıyor! 2024 Ocak emekli zammı ne kadar olacak, SSK ve Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli maaşı zammı tahminleri...
EMEKLİ ZAMMI için geri sayılıyor! 2024 Ocak emekli zammı ne kadar olacak, SSK ve Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli maaşı zammı tahminleri... Emekli zammı yeni yılın son günlerinin gelmesiyle beraber yakından takip edilen konular arasında bulunuyor. Milyonlarca emekliye ocak ayında zam yapılacak. SSK, Bağ-Kur emekli maaşı zammının belirlenmesinde enflasyon rakamları etkili oluyor. Peki en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli zammı ne kadar olacak?
24.12.2023 Bilgi Rehberi
SSK, Bağ Kur emekli zammı ne kadar olacak 2024? En düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli maaşı zammında son durum nedir?
SSK, Bağ Kur emekli zammı ne kadar olacak 2024? En düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli maaşı zammında son durum nedir? Emekli zammı milyonlarca emeklinin gündeminde bulunuyor. Ocak ayına çok kısa bir süre kaldı. Emeklilerin zam ayı gelmesiyle beraber SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı tahminleri araştırılmaya başlandı. 5 aylık enflasyon farkına göre emekli zammı tahminleri yapılıyor. Peki 2024 emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek?
22.12.2023 Bilgi Rehberi
EMEKLİ MAAŞI ZAMMI TAHMİNLERİ 2024 |📍 Emekli zammı ne kadar olacak, SSK, Bağ-kur en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli zammında son durum nedir?
EMEKLİ MAAŞI ZAMMI TAHMİNLERİ 2024 |📍 Emekli zammı ne kadar olacak, SSK, Bağ-kur en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli zammında son durum nedir? Emekli zammı son dakika gelişmeleri milyonlarca emeklinin gündeminde bulunuyor. Emekli maaşı zammının belirlenmesinde enflasyon rakamları etkili oluyor. Kasım ayı enflasyon rakamları ile beraber 5 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. Peki 2024 ocak emekli zammı ne kadar olacak? SSK ve Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL yapılacak?
21.12.2023 Bilgi Rehberi
EMEKLİ ZAMMI TAHMİNLERİ 2024: 📍 SSK ve Bağ-Kur emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli maaşı zammı gelişmeleri...
EMEKLİ ZAMMI TAHMİNLERİ 2024: 📍 SSK ve Bağ-Kur emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli maaşı zammı gelişmeleri... Emekli zammı son günlerde gündemde yakından takip ediliyor. Emekli maaşı zammının belirlenmesinde enflasyon rakamları etkili oluyor. Kasım ayı ile birlikte 5 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. Aralık enflasyon rakamları ile beraber emekli zammı oranı tam olarak netleşecek. Peki SSK ve Bağ-kur en düşük emekli maaşı kaç TL yapılacak? Emekli zammı ne kadar olacak 2024?
16.12.2023 Bilgi Rehberi
2024 EMEKLİ ZAMMI TAHMİNLERİ: 📍 Ocak ayında en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? SSK, Bağ-Kur emekli maaşı zammı son durumu...
2024 EMEKLİ ZAMMI TAHMİNLERİ: 📍 Ocak ayında en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? SSK, Bağ-Kur emekli maaşı zammı son durumu... Emekli zammı için geri sayılıyor. Emekliler, her yıl ocak ve temmuz ayları olmak üzere yılda iki kez zam alıyorlar. Ocak ayına yaklaşırken gözler SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammına çevrildi. En düşük emekli maaşının geleceği tutar ise merak konusu. Peki 2024 emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL yapılacak?
9.12.2023 Bilgi Rehberi
2024 EMEKLİ ZAMMI SON DURUMU (SSK, Bağ-Kur): 📍Emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek?  Emekli maaşı zammı tahminleri...
2024 EMEKLİ ZAMMI SON DURUMU (SSK, Bağ-Kur): 📍Emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek? Emekli maaşı zammı tahminleri... Emekli zammı son dakika gelişmeleri gündemde yakından takip ediliyor. Kasım enflasyon rakamları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Maaşlara verilecek zamlarının belirlenmesinde etkili olan enflasyon farkının ortaya çıkmasıyla beraber gözler en düşük emekli maaşı tahminlerine ve emekli zammı gelişmelerine çevrildi. Peki 2024 ocak emekli zammı ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL yapılacak?
6.12.2023 Bilgi Rehberi
2024 EMEKLİ ZAMMI TAHMİNLERİ (SSK, Bağ-Kur): 📌Yeni yılda emekli zammı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli maaşı zammı son durumu nedir?
2024 EMEKLİ ZAMMI TAHMİNLERİ (SSK, Bağ-Kur): 📌Yeni yılda emekli zammı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli maaşı zammı son durumu nedir? Emekli zammı son dakika gelişmeleri milyonlarca emeklinin gündeminde bulunuyor. Zam oranlarının belirlenmesinde enflasyon rakamları etkili oluyor. Kasım ayı enflasyon rakamlarının belli olmasıyla beraber 5 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. SSK ve Bağ-Kur en düşük emekli maaşının çıkacağı yeni tutar merak konusu. Peki 2024 ocak emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak?
5.12.2023 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA EMEKLİ ZAMMI TAHMİNLERİ 2024 🧓👴 Yeni emekli zammı ne kadar olacak, ocak ayında en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek? Emekli maaşı zammı son durumu nedir?
SON DAKİKA EMEKLİ ZAMMI TAHMİNLERİ 2024 🧓👴 Yeni emekli zammı ne kadar olacak, ocak ayında en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek? Emekli maaşı zammı son durumu nedir? Emekli zammı son dakika gelişmeleri gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaşları hakkında açıklama yaptı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri en düşük emekli maaşının geleceği yeni tutarı merak ediyorlar. Peki 2024 emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek?
29.11.2023 Bilgi Rehberi
2024 EMEKLİ ZAMMI GELİŞMELERİ: EMEKLİ ZAMMI ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur yeni en düşük emekli maaşı ne kadar olacak, kaç TL'ye yükselecek?
2024 EMEKLİ ZAMMI GELİŞMELERİ: EMEKLİ ZAMMI ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur yeni en düşük emekli maaşı ne kadar olacak, kaç TL'ye yükselecek? Emekli zammı gelişmeleri milyonlarca emeklinin gündeminde bulunuyor. Emekliler, her yıl ocak ve temmuz aylarında zam alıyorlar. Ocak ayına yaklaşırken gözler SKK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı tahminlerine çevrildi. En düşük emekli maaşının ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki 2024 ocak emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak?
25.11.2023 Bilgi Rehberi
2024 EMEKLİ ZAMMI gelişmeleri: 📌 SSK, BAĞ-KUR Emekli zammı ne kadar olacak?  Ocak ayında en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek?
2024 EMEKLİ ZAMMI gelişmeleri: 📌 SSK, BAĞ-KUR Emekli zammı ne kadar olacak? Ocak ayında en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek? Emekli zammı son dakika gelişmeleri merak edilen konular arasında bulunuyor. Emekli maaşı zammının belirlenmesinde enflasyon rakamları etkili oluyor. Ocak ayına yaklaşırken gözler SSK ve Bağ Kur emekli zammı tahminlerine çevrildi. Peki ocak emekli zammı ne kadar olacak 2024? En düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak?
24.11.2023 Bilgi Rehberi
EMEKLİ ZAMMI SON DURUMU (SSK, Bağ-Kur) 2024: 📌 Emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli maaşı zammı gelişmeleri...
EMEKLİ ZAMMI SON DURUMU (SSK, Bağ-Kur) 2024: 📌 Emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli maaşı zammı gelişmeleri... Emekli zammı konusu milyonlarca emeklinin gündeminde bulunuyor. Enflasyon rakamları emekli zammının belirlenmesinde etkili oluyor. Ekim enflasyon rakamları ile beraber 4 aylık enflasyon farkı çıktı. Emekli zammı için kasım ve aralık ayı enflasyon rakamları bekleniyor. Peki 2024 emekli zammı ne kadar olacak, SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL yapılacak? 4 aylık emekli enflasyon farkı kaç?
11.11.2023 Bilgi Rehberi
EMEKLİ ZAMMI SON DURUMU (SSK, BAĞ-KUR): 2024 Emekli zammı ne kadar olacak, ne zaman açıklanacak? En düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak?
EMEKLİ ZAMMI SON DURUMU (SSK, BAĞ-KUR): 2024 Emekli zammı ne kadar olacak, ne zaman açıklanacak? En düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli zammı son günlerde araştırılan konular arasında bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşı ile ilgili açıklama yaptı. Ocak ayına yaklaşırken gözler emekli maaşı zammı tahminlerine çevrildi. Peki emekli zammı ne kadar olacak 2024, en düşük emekli maaşı kaç TL yapılacak?
10.11.2023 Bilgi Rehberi
2024 EMEKLİ ZAMMI SON DURUMU  (SSK, BAĞ-KUR): 📍 Ocak emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak?
2024 EMEKLİ ZAMMI SON DURUMU (SSK, BAĞ-KUR): 📍 Ocak emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli zammı konusu milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyor. Emekli maaşı zammının belirlenmesinde enflasyon rakamları etkili oluyor. Ekim ayı enflasyon rakamları ile beraber 4 aylık enflasyon farkı çıktı. Emekli zammı için kasım ve aralık enflasyon rakamlarının açıklanması bekleniyor. Peki 2024 emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? İşte 4 aylık emekli enflasyon farkı detayları...
4.11.2023 Bilgi Rehberi
EMEKLİ ZAMMI son durumu 2024: Emekli zammı ne kadar olacak, emekli enflasyon farkı yüzde kaç? En düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak?
EMEKLİ ZAMMI son durumu 2024: Emekli zammı ne kadar olacak, emekli enflasyon farkı yüzde kaç? En düşük emekli maaşı kaç TL'ye çıkacak? Emekli zammının belirlenmesinde enflasyon rakamları etkili oluyor. Ocak ayına doğru yaklaşırken gözler emekli maaşı zammına çevrildi. Birkaç gün içerisinde ise ekim ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla beraber emekli enflasyon farkı netleşmeye başlayacak. Peki 2024 ocak emekli zammı ne kadar, en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? Emekli enflasyon farkı kaç?
1.11.2023 Bilgi Rehberi
2024 EMEKLİ ZAMMI 📍: Emekli zammı ne kadar olacak,  zam ne zaman açıklanacak? Ocak en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek?
2024 EMEKLİ ZAMMI 📍: Emekli zammı ne kadar olacak, zam ne zaman açıklanacak? Ocak en düşük emekli maaşı kaç TL'ye yükselecek? Emekli zammı son dakika gelişmeleri gündemde yakından takip ediliyor. Emekli maaşı zammının belirlenmesinde enflasyon rakamları etkili oluyor. Eylül ayı enflasyon rakamları ile beraber 3 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. Ocak ayında en düşük emekli maaşının geleceği tutar ve ara zam olup olmayacağı araştırılıyor. Peki 2024 emekli zammı ne kadar olacak, en düşük emekli maaşı kaç TL yapılacak?
6.10.2023 Bilgi Rehberi