Zalim İstanbul 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Zalim İstanbul 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalim İstanbul bu akşam 8. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin yeni bölümünde, Ceren'in attığı imza sonrası köşkte dengeler değişti ve ortalık karıştı. Peki Zalim İstanbul 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
20.05.2019 Gündem
Zalim İstanbul 8. bölüm fragmanı! Ceren yıkılıyor...
Zalim İstanbul 8. bölüm fragmanı! Ceren yıkılıyor... Zalim İstanbul yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazır. 8. bölüm fragmanı yayınlanan Zalim İstanbul Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Şeniz'in oyununa gelen Ceren büyük yıkım yaşıyor.
18.05.2019 Gündem
Zalim İstanbul 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ceren yıkılıyor
Zalim İstanbul 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ceren yıkılıyor Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Zalim İstanbul 7. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen Zalim İstanbul son bölümde Şeniz, Ceren'in hamile olduğunu öğrenince bebeği düşürmek ve Ceren'in haddini bildirmek için ikinci planını devreye soktu. Yayınlanan son bölüm ardından Zalim İstanbul 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
14.05.2019 Gündem