Gündem Zalim İstanbul 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ceren yıkılıyor

Zalim İstanbul 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ceren yıkılıyor

14.05.2019 - 07:32 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Zalim İstanbul 7. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen Zalim İstanbul son bölümde Şeniz, Ceren'in hamile olduğunu öğrenince bebeği düşürmek ve Ceren'in haddini bildirmek için ikinci planını devreye soktu. Yayınlanan son bölüm ardından Zalim İstanbul 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Zalim İstanbul 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Ceren yıkılıyor

Zalim İstanbul 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen sevilen dizi Zalim İstanbul ekrana gelen son bölümde Şeniz Karaçay, Ceren'in Cenk'ten hamile olup olmadığunı öğrenmek için ayarladığı klinikte DNA testi yaptırdı. Yaşanan gelişmelerin ardından Neriman ve Ceren ikinci bir şok daha yaşadı. Şeniz'in ilk planın işe yaramadığını düşünerek ikinci planını devreye sokmasıyla Ceren ne kadar tedirgin olsa da Şeniz'le birlikte otele gitmeye karar verdi.

Haberin Devamı

Cenk ve Cemre arasında Nedim gerçeğinden sonra başlayan yakınlaşma her geçen gün bir adım öteye taşınmaktadır. Cenk, Cemre'ye Nedim'le ilgili tüm gerçeği anlatmak için otele çağırır. Yaşanan bu durum Seher'in dikkatinden kaçmaz. Kızını takip eder ve Cenk ile buluştuğunu görünce Agah Karaçay'ın Nedim'e istediği Cemre'yi ona verir.

ZALİM İSTANBUL 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI